Huawei P10 și Huawei P10 Plus au apărut în primele imagini “pe surse” în varianta aurie. Huawei P10 Plus are un ecran curbat pe margini, de tip Edge(5.5 inch).

În acest moment nu avem informații oficiale despre următoarele modele Huawei, dar știm că la final de februarie, la Mobile World Congress 2017 Vor avea un eveniment important. Sper să fie lansate la Barcelona și să prind evenimentul să testez ambele modele. Sper să fie cel puțin la fel de spectaculoase ca modelele de anul trecut.

Detaliile tehnice Huawei P10 le-am mai discutat, dar nu avem sigur decât procesorul, cel de la Huawei Mate 9. Modelul de bază, Huawei P10 va avea ecran normal (5.2 inch), fără margini curbate. Din pozele prezentate, P10 are senzor de amprentă pe față, iar P10 Plus pe spate. Probabil va fi și o diferență de preț semnificativă între cele două modele.

Au procesorul Kirin 960, cu versiuni de 4/6GB de RAM, camera duală Leica, Android 7.0, Emui 5.0. Prețurile vor începe de la 699 dolari, probabil la noi aceeași sumă în euro.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!