Huawei P9 Lite vine oficial în România – dacă modelul P9 este vârful de gamă, acesta este bine dotat, dar are preț bun. Va face probabil vânzări foate bune.

Huawei P9 lite

Huawei a anunțat azi lansarea pe plan local P9 lite, un smartphone cu specificații de top, care are toate șansele să devină unul dintre cele mai bine vândute modele din România. P9 Lite are un ecran FullHD, cu diagonală de 5,2 inch, rezistent la zgârieturi datorită protecției oferite de Corning Gorilla Glass 4. Are design modern, ultra-slim, are doar 147 grame și grosimea de 7,5 mm.
Bateria de 3000 mAh și tehnologia SmartPower 4.0, ambele integrate în noul Huawei P9 lite, cresc durata de viață a bateriei.

Huawei P9 lite se laudă și cu performanțe de top, datorită puternicului procesor HiSilicon Kirin 650. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurinta cu ajutorul unui card microSD.

Un alt capitol la care Huawei P9 lite excelează este cel dedicat fotografiei, datorită camerei sale foto performante de 13 megapixeli. Tot legat de partea video, tehnologia pentru stabilizarea optică a imaginii (OIS) a fost inclusă, astfel că utilizatorii vor putea surprinde clipuri video clare în orice condiții de iluminare.

Noul model Huawei vine cu interfața EMUI 4.1, care poate fi însă personalizată extrem de mult, datorită varietății mari de teme disponibile dintre care utilizatorii pot alege. Disponibil în două variante de culoare, alb și negru, modelul va avea un preț de aproximativ 1200 RON, în varianta fără abonament.