LG G6 se lansează pe 26 februarie, compania sud-coreeană a trimis invitații oficiale la un eveniment la Mobile World Congress 2017. Ceva detalii privind LG G6 au mai circulat pe net, dar vă prezint mai jos toate teoriile momentului.

Sursa: CNet

Detalii privind LG G6

Următorul vârf de gamă pentru sud-coreeni abandonează ideea modularității lansate împreună cu LG G5. Era un trend interesant, dar vânzările nu au confirmat, era și foarte scump să cumperi toate modulele, iar LG G6 nu va mai avea așa ceva. Dar va fi un smartphone rezistent la apă și căderi, va prelua noul trend de design cu margini ultra-subțiri ale ecranului, de asemenea, va avea un format nou 18:9 sau 2:1, diferit de ecranele obișnuite 16:9.

ads

LG G6 va avea un display de 5.7 inch, probabil QHD, procesor Qualcomm Snapdragon 835, cel mai puternic la ora actuală. Nu avem deocamdată alte informații despre partea de hardware. Cel mai curios sunt dacă vor păstra camera foto duală și dacă au realizat îmbunătățiri ale acestui sistem, sau dacă adoptă alt format de cameră sau altă tehnologie. Din primele imagini, care nu sunt oficiale, pare că există o cameră foto duală, doar că lentilele sunt poziționate altfel. Se pare că păstrează și design-ul metalic, fără conectorul pentru module. Ar fi trebuit să îl păstreze doar pentru a conecta modulele de anul trecut, măcar atât.

Cei de la LG au asigurat oficial că LG G6 nu se încinge, iar acum este posibil să anunțe ochelari VR speciali pentru că teleonul este compatibil Google Daydream.