Pentru că Galaxy S9+ este deja prea plictisitor și de asemenea Note 9 nu aduce mari noutăți, site-urile de tehnologie prezintă noi dezvăluiri privind Samsung Galaxy S10. Zvonul zilei spune că Samsung va adopta pentru acest model senzorul de amprentă plasat în ecran, pe partea frontală a telefonului.
Update: Tot ce știm la ora actuală despre Samsung Galaxy S10 – detalii tehnice, păreri, preț ->>

samsung galaxy s10 fingerprint scanner display

Tehnologia este așteptată și discutată de câțiva ani, iar anul acesta la CES 2018 a fost prezentată oficial. Începând de anul acesta sunt telefoane chinezești care au scanner de amprentă în display, chiar dacă nu sunt branduri cunoscute și nici n-au făcut vânzări prea mari. Însă ideea că această tehnologie va fi adoptată de Samsung poate să fie reală.

Asta pentru că Samsung a perfecționat Galaxy S9 și S9+ foarte mult comparat cu generațiile anterioare, dar aparent are vânzări mai slabe decât spera. Veștile privind Note 9 nu sunt foarte bune, va avea detalii tehnice similare și dotări similare, fără nimic ieșit din comun. În schimb Apple va pregăti trei modele noi de iPhone, din care două ar putea avea ecran cu moț ca la iPhone X și al treilea ar putea fi foarte interesant, plus un iPhone SE2 despre care se crede că va fi ieftin. De-asta Apple va face vânzări, iar Samsung are nevoie de ceva nou, chiar dacă telefoanele sale sunt foarte bune.

Se auzea că S9 sau că Note 9 vor aduce acest senzor de amprentă în display, dar Samsung a clarificat lucrurile spunând că nu va face acest lucru. Probabil nu aveau destule ecrane de acest fel pentru câte telefoane vând ei în mod normal, la nivelul de zeci de milioane. Dar poate că anul viitor vor reuși să facă din timp destule. Qualcomm și Synaptics au deja tehnologii speciale pentru asta, iar chinezii au ales tehnologia Synaptics, așa că e posibil ca Samsung să meargă pe soluția concurentă.

Deja la un moment dat au circulat poze cu Note 9 cu ecran cu moț. În continuare cred că sunt false, dar în lipsă de alte idei și dacă rivalii vând bine, cred că și Samsung va face acest lucru, va adopta moțul ca toată lumea. Pentru că alte noutăți clare nu sunt. Apoi urmează un mare buzz cu 5G, toate rețelele vor trece la 5G și telefoanele trebuie să treacă și ele la 5G și se vor face vânzări iar. Dar pînă atunci, nu avem destule noutăți.

Așa că avem telefoane cu moț și eventual senzor de amprentă în ecran.