În ultimele zile au apărut o serie de noi zvonuri privind detaliile tehnice legate de următorul smartphone Apple – va avea un procesor mai bun, dar și o cameră foto avansată. Sigur, s-ar putea dovedi toate false și Apple ar putea lansa cu totul altceva, un smartphone ieftin sau i-ar putea zice iPhone 6 dacă vor. Zvonurile sunt zvonuri. Eu cred totuși că Apple au nevoie de un nou produs de top cu care să recâștige competiția cu Samsung. Iar oamenii aleg Galaxy pentru dotările foarte bune și performanțe. Așa că Apple are nevoie de un smartphone mai performant, în ciuda aparențelor.

iphone 5s camera

Sursa foto.

Zvonruile prind contur pentru că, după cum arată presa asiatică, Foxconn a început angajările în perspectiva producției următorului iPhone. Cam 10.000 de noi angajați vor începe să lucreze la asamblarea următorului iPhone și la iPad 5. În ultima perioadă compania care asamblează gadgeturile Apple își redusese activitatea, ceea ce i-a făcut pe unii analiști să spună că terminalele Apple nu se vând prea bine. Datele publice au contrazis aceste informații, se vând la fel de bine ca totdeauna. Cu toate acestea, popularitatea Android este în creștere, iar Apple are nevoie de produse noi.

iPhone 5S ar putea avea cameră foto cu senzor de 12 sau chiar 13 megapixeli, conform celor mai recente zvonuri. Lansarea ar urma să aibă loc în iunie. Există în continuare posibilitatea ca Apple să lanseze mai multe modele de iPhone 5S. Următorul smarthone Apple s-ar putea lansa împreună cu ceasul inteligent iWatch și ar putea aduce noul sistem de operare iOS 7 despre care am citit numai lucruri extraordinare. La fel ca și iPhone, iOS are nevoie de o interfață nouă, mai dinamică, care să aducă mai mult conținut relevant pe Home Screen, pe Lock Screen și așa mai departe. Android și Windows Phone au tot felul de widget-uri și alerte utile pentru utilizator. Conținut dinamic, interacțiune.

ads

iPhone 5S ar putea avea un procesor nou sau modificat. Nu este acel quad-core prezentat pe câteva site-uri, dar cred că va avea un dual-core mai puternic. Dar optimizat să reducă la maxim consumul energetic. Ar putea aduce și el 2GB de RAM.

De asemenea, se discută de ceva vreme de faptul că următorul iPhone va avea integrat un senzor de amprente – pentru a securiza dispozitivele și pentru a oferi celor din business această facilitate suplimentară.

Ma există de asemenea un zvon despre modificarea butonului de Home și discuții despre faptul că lansarea ar putea fi, din nou, amânată pentru toamnă.