iPhone 6S Plus a fost lansat oficial în seara asta alături de iPhone 6S și am adunat separat toate detaliile tehnice. Evenimentul de lansare s-a încheiat, găsiți toate detaliile aici

iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus

Noul iPhone 6S Plus are același design de la generația a șasea, dar “totul s-a schimbat de la zero”, spun oficialii Apple. Are un ecran Retina Display care este protejat cu o sticlă mai rezistentă. De fapt și corpul telefonului este acum realizat dintr-un aliaj de aluminiu care este mult mai rezistent decât versiunea anterioară, zic ei.

Ecranul iPhone 6S Plus este și el dotat cu funcția Force Touch care a fost rebotezată ca 3D Touch. Noi gesturi și noi interacțiuni devin posibile datorită 3D Touch.

A fost integrat un procesor nou, denumit de ei “cel mai puternic procesor pe un smartphone”, care este Apple A9, pe 64 de biți, care crește performanța hardware și procesarea grafică.

Camera foto este de 12 megapixeli, cu tehnologia iSight. Filmează 4K și oferă poze în mișcare. Capturează un scurt video, de exemplu dacă pozezi un lac, apoi apeși pe poză, vei vedea cum se unduiește apa…

Prețul iPhone 6S Plus este (la abonament) 299 dolari pentru 16GB, 399 dolari pentru 64GB, precum și 499 dolari pentru 128GB.