iPhone 7 începe să se contureze, au apărut imagini noi, cu design-ul fără linii de antenă. De asemenea, au apărut niște informații care arată cum face Apple record de vânzări: probabil vor avea iar cifre foarte bune.

iphone-7-design-compressor

Sursa foto: NowhereElse.

Noul design iPhone 7 arată că au adoptat o cameră foto cu lentilă mai mare în loc de dual-camera așa cum se zvonea acum o lună și ceva. Pe de altă parte, cum spune The Verge, s-ar putea ca acesta să fie iPhone de 4.7 inch, iar iPhone 7 Plus să aibă cameră duală. Este posibil în continuare, dar neplauzibil.

Cum se vede în imagine, deși liniile de pe spate au dispărut, apar totuși vizibile două alte linii în partea de sus și în partea de jos a telefonului, care ar putea prelua funcția de antenă. De asemenea, lentila camerei foto este vizibil ieșită în afară, ceea ce înseamnă că se va sparge dacă telefonul cade și aterizează pe spate.

Cei care au transmis imaginile nu au făcut deocamdată poze cu mufele, să vedem dacă se confirmă și schimbarea cu căștile. Probabil și-au lăsat material pentru următoarele articole care să fie dezbătute de toată lumea.

Legat de vânzări, informația este discutată în fiecare an. Apple scoate un update minor, dar fanii cumpără telefonul pe bandă rulantă. Cum se explică asta? Ei bine, tocmai pentru că majoritatea utilizatorilor iPhone au terminale mai vechi. Ei așteaptă în general 2-3 ani ca să treacă la noul model. Acum, conform studiilor din US, două treimi din utilizatorii Apple au terminale care sunt mai vechi de 2 ani și ceva. Acest lucru le va permite iar un record de vânzări sau măcar egalarea cifrelor din anii trecuți. Cam 15% au declarat în studiu că vor cumpăra sigur noul model, iar 29% au apreciat că iau în calcul, probabil, o achiziție. Este adevărat că sursele care fac publice constant informații despre Apple au lăsat să se înțeleagă că abia în 2017 va fi o actualizare majoră pentru iPhone. Adică design nou, nu doar hardware și software. Iar unii vor miza pe asta și vor aștepta anul viitor.