Se înmulțesc zvonurile despre un iPhone 7 Mini care ar urma să fie lansat în ianuarie/februarie 2016, iar acum zvonurile spun că va costa 500 de dolari, ceea ce pentru Apple este un preț „mini”. Dar analiștii industriei sunt sceptici și spun că este prea scump pentru dimensiunile astea.

iphone 7 mini

Mi-a plăcut poza asta, cred că este un concept făcut de cineva, imaginea a circulat pe Facebook. Toată lumea așteaptă un astfel de design „fără margini” de la Apple, dar nu cred că vom vedea un astfel de iPhone prea curând.

iPhone 7 Mini este modelul cu ecran de 4 inch. Ceea ce știm pînă acum este că va fi metalic, nu de plastic, că va avea procesor Apple A9, deci va fi destul de performant, iar design-ul va fi slim, foarte subțirel.

ads

Analiștii spun că iPhone 5S, care are formatul acesta, sau iPhone 5C, sunt gata de ieșit la pensie. Pe de altă parte, Apple vede că există în continuare cerere pentru acest format și nu vrea să piardă această nișă.

De asemenea se vorbește despre faptul că modelul nu va avea butonul Home și senzorul de amprentă, dar nici mufă de căști. Mai vedem anul viitor.