Noi informații, poze și zvonuri au apărut zilele astea despre noul telefon ieftin iPhone SE2 (aka iPhone 8S sau iPhone 9), dar și despre noile modele Apple iPhone 12 și un eventual smartphone pliabil realizat de compania americană. Le redau pe rând.iPhone SE2 ieftin și compact

Un nou articol Bloomberg susține că Apple a cerut partenerilor din China și Taiwan să crească producția în februarie pentru a lansa iPhone SE2 în martie. Se tot aude de o premieră în lansările Apple, respectiv lansarea de telefoane în martie. Nu sunt disponibile informații oficiale, doar zvonuri.

iPhone SE2 / 8S sau iPhone 9, pe surse

iPhone 8S este un vis pentru fanii Apple și publicațiile tech au refuzat să renunțe la ideea acestui model deși nu s-a confirmat niciodată. Telefonul ar avea formatul iPhone 8, mai compact și ușor, dar are dotări hardware de top. La final, este mai ieftin decât vechiul model și decât alte telefoane din gama Apple. Astfel, devine un iPhone SE2, o nouă ediție pentru Second Edition.

ads

iPhone SE din 2016 a acoperit foarte bine două zone foarte interesante: una, de oameni care vor un telefon compact, mic, care însă să funcționeze perfect. Știu oameni care și acum folosesc iPhone SE. Iar a doua este o zonă de utilizatori care nu au buget și pe Android găseau la nivelul ieftin doar pocnitori, care se stricau rapid, nu aveau garanție, mergeau ca melcul și așa mai departe. Deci oameni care căutau telefon performant, pe specificații și nu găseau decât iPhone SE.

Apropo, lansarea iPhone SE a fost în martie, de-aia se insistă cu noul telefon Apple ieftin lansat în martie. La ora actuală cel mai ieftin iPhone este tot modelul 8, dar deja putem spune că al său hardware este cam depășit. Noul model ar veni cu ecran de 4.7 inch, procesor Apple 13 Bionic și camere foto bune, probabil la prețul de 399 dolari la care s-a lansat și iPhone SE. iPhone 8 costă în US acum 449 dolari. Unii numesc modelul iPhone 9.

iPhone pliabil full-display

Un iPhone pliabil ar fi o mișcare surpriză, care ar permite companiei să reafirme competiția sa cu Samsung și Huawei. Însă nu există nimic oficial pe tema asta și nu e clar dacă vorbim de un vis al fanilor Apple sau de un proiect concret. Apple are o serie de patente legate de ideea unui telefon pliabil, însă imaginile de mai sus arată oricum mult mai bine față de cum ar putea arăta un telefon real.

Click pe imagine pentru mărire. Sursa foto: BGR

Conceptul de iPhone pliabil a fost realizat de TechMorning și se vede la prima vedere că vorbim de realizarea unui artist grafic. În caz că mai apar informații legate de acest proiect am să revin cu detalii.

iPhone 12 reconfirmat

În același timp, reapar confirmări pentru următoarele flagship-uri Apple, modelele iPhone 12. Noile informații neagă faptul că Apple va trece la un display full, cum se spunea anterior. Modelele au notch, dar este un redesign, mai redus ca dimensiune.


Via: PhoneArena

Versiunea de top este Apple iPhone 12 Pro Max, va avea ecran de 6.7 inch, camera foto pe spate are un al patrulea senzor, 3D ToF, iar overall ar fi mai subțire decât 11 Pro Max.

Modelul iPhone 12 are ecran de 5.4 inch, mai mic decât modelul de bază actual, iar iPhone 12 Pro ar avea ecran de 6.1 inch, pe un format mai înalt.

În rest se confirmă cam tot ce scriam anterior despre aceste modele. Rămâne de văzut dacă se confirmă informațiile sau nu.