Lansarea Huawei P20 – următorul flagship după P10 – va avea loc pe 27 martie, la Paris, conform PhoneArena. Asta confirmă zvonurile că firma chineză nu va lansa modelul de top la Mobile World Congress 2018. De asemenea, se confirmă iar că numele nu ar fi P11, ci P20. Dacă zvonul este real și nu este vreun material fabricat pentru a atrage atenția, lucru tot mai greu de știut astăzi.


Foto: © Bnjmmn | Dreamstime.com

Ei spun că Huawei a trimis invitații oficiale pentru evenimentul de la Paris, iar textul ar menționa “următoarele modele flagship”. Deocamdată se discută în continuare despre P11 și despre P12, modele care au apărut cu pagini dedicate pe site-ul Huawei. Dar poate PhoneArena are informații mai sigure. Ei spun că Huawei va lansa P20 și P20 Plus la evenimentul de la Paris.

Deocamdată știm despre următoarele modele că au procesorul Huawei HiSilicon Kirin 970 de la Mate 10, un procesor foarte puternic și dotat cu procesare neurală. Se zvonise la un moment dat că Leica va realiza un sistem cu trei camere foto pentru următorul flagship Huawei. Să vedem cum va funcționa acest sistem și dacă are sens să pui trei lentile la un telefon. Probabil vom vedea stocare mai extinsă, de la 32 la 64 de GB și 4-6 GB de RAM. Să vedem însă și ce prețuri vor avea noile terminale Huawei, pentru că P10 era la lansare foarte scump, dar nu oferea mare lucru față de concurenți. Totuși, cred că s-au vândut destul de bine, inclusiv în România.

Cred că noul flagship Huawei va trece pe modelul Mate 10, cu ecran 18:9 și margini subțiri, fără buton de Home și alte elemente pe partea frontală. Este posibil să vedem și camera foto duală pentru selfie care pare să fie noutatea anului la majoritatea producătorilor de telefoane. Ciudat este că Phone Arena nu oferă și un print screen cu invitația pentru evenimentul de la Paris, poate că găseam acolo mai multe indicii în privința dotărilor terminalelor. Dacă aflu mai multe informații despre Huawei P20 sau Huawei P20 Plus am să actualizez imediat.