Lansarea oficială Oneplus 6 este pe 16 mai, dar acum știm cam totul despre el. Există și un concurs (cu slabe șanse) pe care îl găsiți mai jos în video-ul Unbox Therapy.


Detalii tehnice Oneplus 6

Se discută despre acest model de luni de zile și au fost speculații că se lansează în mai, doar că nu știau oameni exact când. Acum există și invitație oficială pentru 16 mai (steam video aici) și confirmarea din video de mai sus. O să urmărim evenimentul doar să vedem dacă mai au vreo surpriză păstrată pentru atunci, altfel se cam știu doate despre acest model. Telefonl va fi vândut exclusiv pe Amazon India, așa că oamenii au luat toate detaliile și au prezentat produsul și pe alte pagini, precum cea a Amazon Germania.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Oneplus 6 va avea ecran cu diagonala de 6.28 inch, rezoluție FHD+ cu formatul 19:9 cu moțul deasupra ecranului, rezoluție 2280×1080 pixeli. Are acolo camera foto, difuzorul pentru apeluri și niște senzori plasați în notch. Se pare că tot mai multe modele flagship și de asemenea midrange au adoptat genul de design cu breton, lansat anul trecut de iPhone X. Ecranul va fi însă Optic AMOLED, continuă seria utilizată la terminalele OnePlus.

Cum spuneam mai demult Oneplus 6 va avea procesor Snapdragon 845, 6GB de RAM și 64/128GB de stocare internă, probabil va exista și variantă cu 8Gb de RAM și 128/256 GB de stocare internă. Oneplus nu are carduri de memorie în general.

Camera foto de pe spate este duală, cu senzori de 16 megapixeli , f/1.7, echivalent 27mm și 20 de megapixeli cu f/1.7. Camera frontală ar avea și ea un senzor de 16 megapixeli. Bateria integrată este de 3.450 mAh, ceva mai mare decât de obicei, probabil și datorită ecranului mai mare. Ca o noutate terminalul va fi rezistent la apă și intemperii, fiind protejat probabil IP68, iar de asemenea va avea spatele din sticlă, deci este posibilă și încărcarea wireless.

Prețul despre care se discută acum este 520 de euro, destul de ok pentru un astfel de flagship. Oricum, este mult sub prețurile concurenților.


Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!