LG G3, următorul vârf de gamă al sud-coreenilor, ar putea avea carcasa rezistentă la apă, praf și vibrații, sistem introdus de Sony odată cu vârful de gamă Xperia de anul trecut și preluat anul acesta de Samsung pentru Galaxy S5. LG G3 se anunță deja unul din terminalele de top din 2014, o să fac un clasament și anul acesta pentru văd că a prins foarte mult acel top.

LG G3 va fi rezistent la apa
LG G3 va fi rezistent la apa

Sursa foto.

LG G3 vine în serie după un model excelent, LG G2, un model foarte bun, peste nivelul principalilor competitori. LG G3 va avea un display de 5,5 inch, cu rezoluție 2K (2.560×1.440 pixeli). Evident, va avea cel mai puternic procesor din 2014.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

LG G3 este de preferat modelului G Pro 2, pe care l-am testat la Bacelona și care este un phablet foarte mare (5,9 inch). Iar G Pro 2 mi s-a părut puțin mai bun decât LG Flex pe care l-am testat anul acesta – este spectaculos și simpatic, dar foarte mare și greu de utilizat.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!