LG G8 ThinQ a fost confirmat oficial printr-un nou comunicat de presă, în care compania sud-coreeană explică tehnologia nouă Crystal Sound OLED. Telefonul se lansează oficial pe 24 februarie la MWC și o să fiu acolo să vă scriu live.

LG G8 ThinQ_CSO

În cadrul MWC 2019, LG Electronics (LG) va aminti auditoriului de reputația și istoricul său ca pionier în domeniul sunetului pe smartphone, prin intermediul noului telefon LG G8 ThinQ cu Crystal Sound OLED (CSO), o tehnologie care folosește ecranul OLED al telefonului pe post de amplificator audio.

Cum tot mai mulți consumatori își folosesc smartphone-ul ca dispozitiv principal pe care vizionează filme, se joacă și ascultă muzică, cererea pentru telefoane mobile capabile de a oferi un sunet de înaltă calitate este mai mare ca niciodată. LG a recunoscut dintotdeauna importanța sunetului de înaltă calitate pe smartphone în crearea unei experiențe de utilizare impresionante, iar această convingere continuă odată cu lansarea noului LG G8 ThinQ.

ads

Creată chiar în cadrul companiei LG, tehnologia Crystal Sound OLED  dă o nouă utilizare ecranului OLED, o diafragmă care vibrează pe întreaga sa suprafață pentru a produce un sunet de un volum impresionant. Și, cum tehnologia unică LG profită de întregul ecran, CSO îmbunătățește și claritatea, vocile devenind mai ușor de deosebit, iar notele muzicale subtile fiind mai ușor de perceput.

În modul difuzor, sunetul oferit are un bas impresionant, grație difuzorului poziționat inferior. Este posibilă o performanță stereo deplină și echilibrată, sistemul audio pe două canale utilizând acest difuzor plasat inferior și partea superioară a ecranului. Pe lângă îmbunătățirea calității sunetului, tehnologia CSO îi conferă modelului LG G8 ThinQ și un aspect minimalist curat.

Lucrând îndeaproape cu partenerul audio Meridian, LG aduce din nou experienței mobile o excepțională fidelitate a sunetului, oferind acea calitate bine calibrată a sunetului pe care clienții companiei o așteaptă din partea unui telefon premium. În plus, noua serie de telefoane G dispune și de:

  • Sunet DTS:X 3D Surround, care emulează un sistem pe 7.1 canale, cu sau fără căști audio, în premieră pentru LG
  • Convertorul Hi-Fi Quad DAC înnobilează experiența auditivă, reproducând sunetul cu o fidelitate excepțională și adăugând posibilitatea de a reduce compresia majorității tipurilor de fișiere audio, pentru o mai mare claritate și profunzime
  • Suport Master Quality Authenticated (MQA), pentru streaming audio de înaltă calitate, chiar și fără un plan de date nelimitat
  • Difuzorul Boombox profită de spațiul intern al telefonului, folosindu-l ca pe o cameră de rezonanță, cu ajutorul căreia generează un bas puternic și un volum ridicat

Revin cu detalii privind modelul de top al LG din 2019.