Se pare că LG are o serie întreagă de lansări interesante, nu doar LG G5. Deși nu avem model Flex anul acesta, sud-coreenii pregătesc două modele faine, LG X Cam și X Screen, dar acum a ieșit la iveală și LG Stylus 2.  Și asta nu e totul, mai pregătesc și alte modele. Cum spuneam, îmi plac cei de la LG pentru că nu fac produse la fel ca restul lumii. Sunt diferite, au caracteristici și tehnologii unice și un preț accesibil în funcție de dotări.

LG Stylus 2
LG Stylus 2

LG Stylus 2

Confirmat chiar pe site-ul oficial LG, modelul Stylus 2 continuă seria lansată anul trecut. Este un competitor pentru Note, dedicat celor creativi, care simt nevoia să scrie sau să deseneze folosind creionul digital. Spre deosebire de anul trecut, modelul nu mai are toate dotările de top, fiind poziționat mai accesibil decât de obicei.  Ecranul este de 5.7 inch, dar rezoluția este 720p, procesorul este quad-core la 1.2 GHz, are 1.5 GB de memorie RAM și stocare de 16GB, plus slot pentru carduri de memorie. Camera foto de pe spate are senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 8 megapixeli, bateria integrată este de 3.000 mAh.

Platforma software este Android 6.0, iar LG promite o experiență mai bună cu stylus-ul. Terminalul are 145 de grame și este gros de doar 7.4 milimetri. Nu avem detalii despre preț, dar nu va fi la nivelul de cost al unui flagship.

 

lgstylus2