Se tot anunțase că LG nu va lansa un flagship la Mobile World Congress 2018, iar ulterior s-a anunțat doar că modifică LG V30. Ei bine, conform oficialilor companiei, LG va lansa ediția V30 2018 cu Inteligență Artificială.Am avut ocazia să văd LG V30 la IFA Berlin și este un smartphone bun. Pentru fanii LG este cel mai bun model disponibil la ora actuală. Astăzi am aflat ce vor lansa nou la Barcelona, practic tehnologia cu care se lăudau pe rând Samsung, Apple sau Huawei. Inteligența artificială de la LG V30 (2018) va putea recunoaște obiectele din fotografie și are funcții speciale cu ajutorul Google Assistant. Recunoaște animalele de companie, mâncărurile sau florile, dar de asemenea are anumite comenzi exclusive LG pentru camera foto.

LG a prezentat la CES 2018 platforma sa de Ingeligență Artificială, ThinQ, care va fi integrată în noua generație de electrocasnice. Evident, boxă cu Google Assistant, electrocasnice smart care pot face diverse funcții. Ei bine, acum asistentul digital vine pe telefoane. Cei de la LG spun în comunicatul oficial că vorbim despre „the 2018 version of the LG V30”. Adică vorbim totuși despre o ediție nouă a LG V30. Conducerea LG a anunțat anul acesta că nu vor mai fi flagship-uri noi decât atunci când vor exista noutăți concrete. Deci V30 va fi doar ușor actualizat.

Probabil pentru a susține Inteligența Artificială, LG V30 are nevoie de procesorul Snapdragon 845, care integrează suport pentru procesare neuronală, cum are Kirin 970 de la Huawei sau Apple A11 Bionic de la iPhone.

ads

LG Vision AI se numește platforma pentru mobile și compania spune că a introdus 100 de milioane de imagini în sistem, pe baza cărora Inteligența Artificială a învățat obiectele și diferențele dintre ele. Sistemul permite de asemenea optimizarea fotografiilor, pentru că va recunoaște automat scena, obiectele, lumina și așa mai departe. Asistentul digital va avea și o componentă comercială, va recunoaște obiectele și va ști să recomande magazine online de unde se pot cumpăra acele produse. Evident, după ce LG sau Google vor avea contracte de marketing cu ele.

LG va oferi și Voice AI, care este bazat tot pe Google Assistant, doar că va avea comenzi vocale unice pentru utilizatorii telefoanelor LG. Găsiți aici mai multe detalii privind comenzile unice.

Din păcate nu avem alte detalii privind ediția 2018 a lui LG V30. Cei de la Go4it spun într-un articol preluat de pe-afară că va fi LG V30S, dar după cum arată comunicatul oficial LG probabil că numele nu se schimbă. Sau va fi V30 2018, ca să arate diferența față de modelul anterior. Conform zvonului, LG V30S ar avea stocare internă de 256GB, iar unele publicații spun că vine tot cu Snapdragon 835, altele vorbesc despre 845. Pentru a avea totuși procesare AI avansată, are nevoie de cel mai nou procesor Qualcomm.

LG are un eveniment oficial la Barcelona și o să încerc să aflu dacă pot merge acolo. Vă scriu în timp util.

Via: CNet.