Chiar dacă planul de restructurare a diviziei de telefoane a început, Microsoft va lansa în continuare terminale noi, iar primele sunt Lumia 940 și 940 XL, vârful de gamă care va fi cu Windows 10 Mobile.

Zvonuri despre un nou flagship circulă de un an
Zvonuri despre un nou flagship circulă de un an

Sursa: TechRadar

Cred că dacă mențin standardele de la 640XL cred că va fi un model foarte reușit, despre Windows 10 Mobile am auzit numai de bine. Ultimul model de top Lumia este 930, un telefon pe care și eu l-am lăudat, chiar dacă sunt un critic constant al celor de la Microsoft. Dar 930 face absolut tot ce ți-ai dori de la un smartphone și arată excelent, deci ai toate motivele să-l cumperi.

Vârful de gamă conform zvonurilor urmează să fie Lumia 940XL, un model cu display de 5.7 inch și rezoluție 2560×1440 pixeli, cu procesor Snapdragon 810 și alte dotări de top. Conform informațiilor, Lumia 940 ar fi mai compact și mai modest, puțin mai accesibil. Se pare că lansarea Windows 10 Mobile va fi după 29 iulie, data la care Windows 10 pentru computere va fi lansat oficial. Nu știm cât, dar n-ar fi greșit să ne gândim la luna octombrie, când Microsoft lansa de obicei platforma în mod tradițional. Probabil vom vedea noile telefoane pînă la final de an.

Uite și Windows 10 Mobile beta: