Mâine, pe 4 octombrie la 19-00, ne revedem pe blog să urmărim live evenimentul oficial Google. Vor lansa noile telefoane Google Pixel, vor lansa poate noul Andromeda OS, dar și alte gadgeturi. Deocamdată avem telefoanele Google Pixel dezvăluite aproape complet.

google-pixel

Imaginile au fost dezvăluite de un retailer GSM care și-a actualizat paginile pe site și le-a publicat “din greșeală” ca să fie indexat mai bine de Google. Evident, fanii au profitat de ocazie și au făcut print screen, analizând toate detaliile noilor modele.

Google Pixel arată foarte tare ca un iPhone combinat cu Galaxy S, are elemente din fiecare. Nu arată rău per-total, dar nici special nu este, lucru notat de mai mulți analiști ai industriei. Modelul compact are ecran de 5 inch, iar cel XL are ecran cu diagonala de 5.5 inch. Procesorul este nou, Snapdragon 821 este o variantă nouă a lui 820, aparent mai performantă. Telefoanele au 4GB de RAM, stocare de 32 sau 128GB, dar au de asemenea slot de carduri de memorie microSD. Modelul mic are ecran Full HD, iar cel mare ecran 2K (2560×1440 pixeli). Modelul mic Pixel are o baterie de 2.770 mAh și cel mare 3.450 mAh.

Camera foto de pe spate este de 12 megapixeli, iar frontala de 8 megapixeli. De asemenea, folosesc nanoSIM.

Se pare că prețul Google Pixel va fi de nivelul Samsung Galaxy S7, cu cel mic pornind de la 649 dolari (la noi probabil în euro).

Mai vedem mâine ce și cum, dar fac pariu că se confirmă iar toate informațiile.