Începând de astăzi, Moto G Pro va fi disponibil în România la prețul de 1.299 lei (în perioada 02.07 – 08.07). Apoi va avea preț recomandat de 1.399 lei.

Moto G pro

Dupa lansarea Moto G Pro în Europa, moment care a marcat și celebrarea a 100 de milioane de smartphone-uri Moto G vândute în întreaga lume, Motorola anunță lansarea dispozitivului la nivel local. Noul Moto G Pro este echipat cu o cameră bună, ecran de 6.4” Max Vision, NFC, o baterie de 4000 mAh. Este primul telefon Motorola care vine cu un stylus în pachet.

Construit pentru divertisment și productivitate crescută, Moto G Pro explorează creativitatea cu ajutorul stylusului încorporat. Moto G Pro a fost conceput ca un partener de încredere, care vine în ajutorul unui program de lucru încărcat, se adaptează nevoilor și oferă o experiență de lucru simplă și eficientă. Este un telefon destinat oamenilor de business, care își doresc ca smartphone-ul pe care îl dețin să faciliteze schimbul de idei și planuri, indiferent dacă sunt la birou sau pe teren.

ads

Activități precum citirea mail-urilor, editarea pozelor, luarea notițelor, realizarea unor schițe artistice, copiatul textelor și chiar marcarea capturilor de ecran devin acum mult mai simple și rapide. Spre exemplu, utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Dispozitivul este integrat perfect în designul și software-ul telefonului, iar aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

Moto G Pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcții AI și un senzor principal de 48MP care oferă fotografii mai clare și mai luminoase de 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel¹. Chiar și în întuneric, fotografiile vor avea culori vii și o claritate uimitoare cu modul Night Vision, iar camera Macro Vision aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect. Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. Camera frontală de 16MP oferă fotografii clare, în culori vii, cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel¹.

Sistemul audio de la Dolby livrează un sunet cu 50% mai puternic3 pentru o experiență audio clară prin difuzoarele stereo duale și amplifică experiența oricărui conținut sau conferință video.

Moto G Pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh proiectată să dureze până la două zile cu o singură încărcare2, care oferă productivitate sporită în afara biroului sau în călătorii. Cu alte cuvinte, autonomia telefonului permite până la 143 ore de muzică sau 19 ore de emisiuni și filme. Smartphone-ul vine la pachet cu Moto Experience pentru productivitate crescută, dar și cu Moto Gametime, o funcție complet nouă care blochează întreruperile pentru o experiență de joc imersivă.

Smartphone-ul este dotat cu Android 10, are funcții de securitate avansate și actualizări constante care protejează dispozitivul în permanență, făcându-l potrivit atât în viața personală, cât și în cea profesională. Cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM, Moto G Pro prezintă toate performanțele necesare.