Moto RAZR 5G Blush Gold este disponibil la precomandă în România. Dispozitivul, recunoscut ca un simbol fashion, este disponibil acum și în varianta de culoare Blush Gold. Telefonul reinventat este prezentat acum drept un accesoriu nelipsit pentru orice utilizator pasionat de modă și tehnologie, care apreciază exclusivitatea, fiind disponibil într-o cantitate limitată.

moto razr 5g

Noul telefon pliabil de la Motorola integrează o experiență software îmbunătățită, printr-un design iconic reinventat. Varianta RAZR 5G Blush Gold se distinge prin eleganță, dar și prin specificațiile tehnice. Smartphone-ul deține conectivitate 5G, cea mai avansată cameră de selfie și un ecran Quick View care permite accesarea aplicațiilor, mesajelor sau apelurilor, cu telefonul pliat.

Ecranul dublu și complet unic al lui RAZR 5G Blush Gold oferă o experiență complexă și utilă care eficientizează timpul petrecut pe dispozitiv. Afișajul Quick View dispune de instrumente, informații și acțiuni într-un mod simplu și intuitiv, precum navigarea actualizată prin gesturi, dictare-text, smart replay, navigarea Turn-by-Turn de la Google Maps, tehnologia NFC sau altele.

Motorola a oferit fiecărui utilizator posibilitatea de a-și personaliza experiența de afișare Quick View cu temele și aplicațiile preferate. razr 5G BLUSH GOLD are o preselecție de opt astfel de aplicații care funcționează pe ecranul Quick View: cameră, mesaje, calculator, Keep, Google News, Google Home și YouTube. În plus, Motorola oferă posibilitatea rulării tuturor aplicațiilor pe ecranul Quick View, astfel încât selecția lor să fie ușor de personalizat.

Design-ul lui RAZR 5G Blush Gold dezvăluie simplitate la exterior, în timp ce interiorul dispune de precizie și ingeniozitate. Marginea de jos îngustă, senzorul de amprentă montat în spate și balamaua actualizată oferă modificări estetice și funcționale bazate pe feedback-ul direct al consumatorilor pentru o experiență de utilizare simplă, cu o singură mână. Totodată, sticla 3D lucioasă cu aluminiu seria 7000 oferă un aspect distins.

Prin deschiderea capacului se activează ecranul Flex View de 6.2 inch cu raport de aspect 21:9 CinemaVision. Balamaua protejează afișajul intern și păstrează razr 5G ultra-compact. Ținând cont de faptul că un utilizator deschide telefonul, în medie, de aproximativ 40 de ori pe zi, iar un utilizator care folosește telefonul intens îl deschide de 100 de ori pe zi, testele pentru garantarea longevității și fiabilității realizate în fabrică, au demonstrat că razr 5G BLUSH GOLD rezistă până la 200.000 de deschideri.

Motorola RAZR 5G Blush Gold încorporează mai multe tehnologii de vârf într-un design elegant.4 Aspectul actualizat al marginii de jos reduce dimensiunea dispozitivului, permițând în același timp performanța 5G pentru că adăpostește două dintre cele patru antene 5G, toate acestea fiind alimentate de un procesor robust Qualcomm Snapdragon 765G. În același timp, dispozitivul este dotat cu o memorie RAM de 8 GB și un spațiu de stocare de 256 GB.

Sistemul de camere capturează fotografii clare și vibrante cu o cameră de 48 MP6, iar tehnologia Quad Pixel oferă de 4X mai multă sensibilitate la lumină. Stabilizarea optică a imaginii compensează imaginile și videoclipurile neclare, iar tehnologia cu auto-focus laser ajută camera să focalizeze rapid subiectul. În momentul în care telefonul este închis, sistemul de camere de 48 MP6 devine cea mai avansată cameră selfie de pe piață. Pentru o experiență mai atractivă, ecranul complet, Flex View Display și camera internă de 20 MP sunt la îndemână pentru apelurile video.

Motorola a creat noul RAZR 5G Blush Gold pentru a împinge limitele din industria smartphone-urilor spre noi moduri creative și captivante. Modelul poate fi precomandat începând de astăzi, exclusiv din magazinul Altex, la prețul de 6,999 lei, livrarea dispozitivelor se va face începând cu data de 07 decembrie. Telefonul este disponibil într-o cantitate limitată.