Toată lumea aștepta Moto X 2016, dar Lenovo a lansat deocamdată oficial doar Moto Z. Așa că au început acum să apară primele informații despre dotările Moto Z, pe baza unor teste benchmark. Detaliile sunt interesante.

moto-x-2016-compressor

Moto X 2016 ar fi apărut pe testul de performanță Geekbench, iar dotările sale par foarte bune. Are procesorul Qualcomm Snapdragon 820, ecran de 5.5 inch cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), 4GB de RAM, stocare internă de 32 GB, iar pe spate are o cameră foto duală, cu senzor de 21 de megapixeli și 13 megapixeli, dacă detaliile sunt corecte. Camera foto frontală ar urma să aibă 5 megapixeli.

Toate blogurile care scriu despre acest test subliniază faptul că ar putea fi fals. Acum două săptămâni apăruse un test care prezenta Note 7 ca având aceleași detalii tehnice ca și Galaxy S7 Edge. Ulterior, detaliile s-au schimbat, lucru care arată că testele pot fi falsificate. Cred că ai nevoie de root și apoi poți să declari că dispozitivul tău este Moto X sau Note 7, iar rezultatele vor fi încărcate automat pe site. Autorii testelor au niște softuri de validare a dispozitivului, dar le poți ocoli și pe alea.

ads

Acum pare interesant de aflat de ce senzorii de pe spate sunt diferiți. Ar putea fi un setup ca la P9, cu o cameră alb-negru? Ar putea avea altă lentilă, ca la LG G5? Urmează să vedem.

Numele de cod al Moto X este Motorola XT1650, vine cu Android 6.0.1 și interfața Motoblur. Urmăresc informațiile și, dacă apare ceva nou, vă scriu.