Toată lumea aștepta Moto X 2016, dar Lenovo a lansat deocamdată oficial doar Moto Z. Așa că au început acum să apară primele informații despre dotările Moto Z, pe baza unor teste benchmark. Detaliile sunt interesante.

moto-x-2016-compressor

Moto X 2016 ar fi apărut pe testul de performanță Geekbench, iar dotările sale par foarte bune. Are procesorul Qualcomm Snapdragon 820, ecran de 5.5 inch cu rezoluție 2K (2560×1440 pixeli), 4GB de RAM, stocare internă de 32 GB, iar pe spate are o cameră foto duală, cu senzor de 21 de megapixeli și 13 megapixeli, dacă detaliile sunt corecte. Camera foto frontală ar urma să aibă 5 megapixeli.

Toate blogurile care scriu despre acest test subliniază faptul că ar putea fi fals. Acum două săptămâni apăruse un test care prezenta Note 7 ca având aceleași detalii tehnice ca și Galaxy S7 Edge. Ulterior, detaliile s-au schimbat, lucru care arată că testele pot fi falsificate. Cred că ai nevoie de root și apoi poți să declari că dispozitivul tău este Moto X sau Note 7, iar rezultatele vor fi încărcate automat pe site. Autorii testelor au niște softuri de validare a dispozitivului, dar le poți ocoli și pe alea.

Acum pare interesant de aflat de ce senzorii de pe spate sunt diferiți. Ar putea fi un setup ca la P9, cu o cameră alb-negru? Ar putea avea altă lentilă, ca la LG G5? Urmează să vedem.

Numele de cod al Moto X este Motorola XT1650, vine cu Android 6.0.1 și interfața Motoblur. Urmăresc informațiile și, dacă apare ceva nou, vă scriu.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!