Lenovo Moto X4, noul smartphone lansat de Motorola pe care l-am văzut la IFA Berlin este acum disponibil în România la preț bun. L-am găsit astăzi și în oferta eMAG la 1.900 de lei.

lenovo moto x4 pret lei

Cea de-a patra generație de telefoane Moto X oferă utilizatorilor o experiență bună datorită optimizării software, o cameră foto mai eficientă și un design premium. Am scris despre lansarea Moto X4 în luna august. Terminalul oferă o cameră foto duală, mai inteligentă, capabilă să facă mai mult decât să surprindă imagini. Noua funcție Landmark Detection permite camerei să scaneze un card sau să adauge un efect de animare a selfie-urilor prin intermediul Face Filters (Animoji?).

Camera foto duală dispune de senzori de 12 megapixeli și 8 megapixeli, iar software-ul vine cu tehnologia dublu Autofocus Pixel, astfel că se pot crea imagini de calitate profesională. În plus, camera frontală de 16 megapixeli, cu mod de adaptare în condiții de luminozitate scăzută, aduce noua funcție Panoramic Selfie oferă un cadru mai larg pentru a face selfie-uri mai bune.

Moto X4 este dotat cu un acumulator de 3.000 mAh și oferă protecție împotriva scurgerilor, picăturilor de apă și chiar scufundărilor, conform cu standardul IP68. De asemenea, designul carcasei spate, conturat 3D, cu un cadru de aluminiu anodizat și sticlă Corning Gorilla Glass, protejează atât fața cât și capacul din spate împotriva zgârieturilor și transformă dispozitivul în unul solid.

Dispozitivul Moto X4 integrează asistentul digital Amazon Alexa, accesibil fără a fi necesară deblocarea acestuia. De asemenea, sistemul de sunet wireless le permite utilizatorilor să se conecteze la până la patru dispozitive audio Bluetooth în același timp. Pentru un grad de accesibilitate și mai mare, moto x4 este echipat și cu Moto Key – funcție care permite securizarea cu parolă, de pe telefon sau laptop, a site-urilor preferate și accesarea acestora cu o simplă atingere.

moto x4 este disponibil la eMag, în varianta de configurare cu 4 GB memorie și 64 GB spațiu de stocare.