Moto Z 2017 continuă proiectul telefonului modular, va fi compatibil cu mod-urile existente și va avea unele complet noi, conform surselor. Mie mi-a plăcut foarte mult Moto Z și chiar cred că unele moduri au sens, mai ales cel foto.

Moto Z 2017

Moul Moto Z (2017) ar urma să aibă procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835 și 4GB de RAM, deci performanțe destul de bune. Din imagine se vede un nou mod pentru gaming, un fel gamepad cu care veți putea juca mai confortabil jocurile de Android favorite. Ideea cred că este bună, iar jocuri interesante există.

De asemenea, pe un alt blog este prezentată o poză cu Speedtest pe Moto Z atingând 612Mbps la download, promovând serviciul Gigabit LTE pe care îl anunță un operator din SUA. În România, atât Orange, cât și Vodafone au făcut teste cu servicii de peste 1Gbps, folosind tehnologia carrier aggregation (folosesc toate frecvențele disponibile). Dar deocamdată nu există terminale smartphone care să poată fi folosite astfel.

ads

Moto Z (2017) ar urma să aibă Android 7.1.1 Nougat și interfața simplă care place atât de mult fanilor. Dacă ar fi la fel de performant ca modelele flagship, eu cred că are o șansă reală să fie cumpărat. Eu l-aș lua pentru modulul Haseblatt, cel cu baterie și cel pentru jocuri video. Abia aștept să vedem oficial, nu știm nici măcar când se va lansa acest model.

Anul trecut, Moto Z cu Moto Mods a fost lansat în luna iunie. Dacă vor veni mai rapid anul acesta, am putea vedea noul model în aprilie, momentul în care va fi disponibil comercial și procesorul Snapdragon 835. Oricum, Moto Z ar fi de cumpărat și dacă vine cu Snapdragon 821, pentru că nu de performanță ai neapărat nevoie, ci mai mult de funcțiile suplimentare oferite. Performanță este destulă și cu 821.

Aștept cu interes noi zvonuri privind Moto Z 2017, cum apare ceva, vă anunț.