Moto Z2 Play cu Moto Mods, despre care vă scriam aici, a fost lansat oficial. Conceput în întregime în Statele Unite, cu un design mai subțire, mai ușor, mai rapid și performant, Z2 Play oferă caracteristicile tehnice bune și posibilități de transformare a dispozitivului cu accesoriile Moto Mods.

Moto Z2 Play integrează un design unibody din metal, are ecran Full HD Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inch, procesor octa-core Snapdragon 626 la 2.2GHz, variante de 3 și 4 GB de RAM, stocare de 32/64 GB + slot de carduri de memorie. Vine cu Android 7.1.1, camera foto de pe spate are senzor de 12 megapixeli, iar frontala de 5 megapixeli. Oficial prezintă doar autonomia care ar fi mai mare, dar se pare că pentru a face telefonul mai subțire au mai tăiat din bateria originală. Evident, puteți lua un Moto Mods cu baterie suplimentară.

Moto Z2 Play are și tehnologii speciale, preucm funcția Night Display, care va ajusta automat ecranul în tonuri mai calde noaptea, reducând lumina albastră care vă poate afecta somnul. De asemenea, existăa cum mai multe module suplimentare Moto Mods, accesorii menite să adauge noi funcții care nu sunt disponibile pe nici un alt smartphone.

Moto GamePad. Acest nou accesoriu vă permite să vă transformați telefonul Moto Z într-o consolă de gaming, utilizați cele două manete de control, D-pad și patru butoane de acțiuni pentru o experiență de gaming mai bună. Moto GamePad include și un acumulator de 1035mAh pentru o experiență de durată.

JBL SoundBoost 2 aduce autonomie de 10 ore. Este rezistentă la apă și are de asemenea mai multe aplicații compatibile, cea anterioară JBL EQ, dar și My JBL SoundBoost 2, care vă permite să ajustați sunetul așa cum preferați.

Moto TurboPower. Adăugați instant încă o zi de viață acumulatorului când capacitatea bateriei este o prioritate. De asemenea, vă puteți reîncărca telefonul rapid (până la 15W) când sunteți în deplasare și aveți nevoie de energie.

Moto Style Shell permite încărcare wireless. Adăugați încărcarea wireless rapidă (până la 10W) la telefonul dumneavoastră Moto Z într-un design ultra-atractiv și elegant.

Telefonul Moto Z2 Play și noile accesorii Moto Mods vor fi disponibile în țările EMEA în cursul acestui an și vor fi anunțate local. Revin cu detalii imediat ce am.