Noul Motorola Edge 5G este disponibil la precomandă în România la un preț recomandat de 2.999 lei. Este varianta accesibilă și nu flagship-ul Motorola Edge Plus.

Motorola Edge  5G Solar-Black_FRONTSIDE-(1)

Moto Edge 5G preț bun

Motorola anunță lansarea Moto Edge 5G în România, este un smartphone cu tehnologie de ultimă generație la un preț accesibil. Începând cu data de 28 mai, smartphone-ul va fi disponibil la un preț recomandat de 2.999 lei. Perioada de precomandă este în intervalul 21 – 28 mai, iar cumpărătorii vor primi cadou noul ceas Moto 360.

Motorola Edge beneficiază de o cameră foto performantă, este echipat cu display Endless Edge de 6,7” și oferă o experiență audio specială. Telefonul este dotat și cu performanță puternică sub-6 GHz 5G, platformă mobilă Qualcomm Snapdragon 765, baterie puternică de 4500 mAh și un sistem foto triplu, versatil, de camere foto, cu un obiectiv principal de 64MP, un obiectiv ultra-wide de 16MP cu Macro Vision și un obiectiv telephoto de 8 MP.

Conceput pentru viteză, putere și cea mai bună performanță 5G, motorola edge este echipat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 765, cu memorie de 6 GB și un spațiu de stocare de 128 GB.

Motorola Edge dispune de un display care depășește limitele unui ecran convențional. Noul Endless Edge se întinde pe ambele margini ale dispozitivului, ajungând la o curbură de aproape 90 de grade și se prelungește cu 6,7 inci pentru a crea o experiență de vizionare captivantă, imersivă. Display-ul este capabil să arate un miliard de nuanțe și să ofere o calitate incredibil de dinamică a imaginii datorită formatului HDR10. În plus, ecranul are o rată de refresh de 90Hz, care face ca display-ul să reacționeze rapid.

Motorola Edge 5G are cele mai puternice boxe stereo întâlnite vreodată la un smartphone, plus reglaje precise pentru o calitate a sunetului profesională și o sonorizare clară și completă. Tehnologia de tuning audio vine de la Waves, companie deținătoare a premiului Technical GRAMMY , și face ca muzica, videoclipurile și apelurile să se audă mai bine și mai clar ca niciodată.

Este echipat cu o cameră principală cu senzor de 64MP și beneficiază de cea mai mare rezoluție din clasa sa de telefoane. Fotografiile de înaltă rezoluție pot fi decupate sau mărite fără pierderea clarității. În plus, tehnologia Quad Pixel, cu senzor de 4 ori mai sensibil la lumină, face ca fotografiile surprinse să fie incredibil de clare, indiferent de condițiile de luminozitate. Mai mult decât atât, cu motorola edge se pot surprinde cadre mai largi datorită obiectivului cu unghi ultra-wide, dar și mai multe detalii prin zoom-ul optic cu rezoluție înaltă sau cu ajutorul camerei Macro Vision.

Edge a fost echipat cu o baterie de 4500 mAh și include încărcare TurboPower ultra-rapidă la 18W.

Telefonul beneficiază de Android 10, fără interfețe software greoaie sau aplicații duplicat. Cu ajutorul sistemului de operare Android au fost dezvoltate modalități unice de a îmbunătăți experiența clienților, iar datorită versiunii optimizate a celui mai popular sistem de operare, utilizatorii se pot bucura de o mai bună integrare a serviciilor Google.

Prin lansarea familiei de telefoane edge, Motorola depășește limitele în ceea ce privește performanța și designul dispozitivelor sale, pornind de la dorința de a oferi consumatorilor telefoane emblematice care să vină în întâmpinarea nevoilor și dorințelor lor.

Precomanda este exclusivă la Altex.