Design-ul nou al telefonului pliabil Motorola RAZR a lansat o nouă eră în rândul smartphone-urilor aducând în prim plan revoluția telefoanelor pliabile. Dar hardware-ul nu este singurul punct de atracție, ci și software-ul care poate aduce beneficii nelimitate utilizatorilor. Acesta este motivul pentru care Motorola a creat un software de ultimă generație pentru ecranul unic Quick View, care oferă un nou mod de interacțiune cu telefonul.

moto razr android 10 update
moto razr android 10 update

Actualizarea RAZR la Android 10 îmbunătățește în mod semnificativ funcționalitatea afișajului Quick View, oferind o experiență de utilizare extinsă, versatilă și utilă, bazată pe feedback-ul clienților.

Moto RAZR permite accesarea contactelor preferate fără a deschide telefonul, printr-un simplu gest de swipe stânga pe afișajul Quick View. În plus, este mai ușor ca oricând să ții legătura cu cei dragi, pentru că acum poți să citești și să răspunzi la mesaje cu ajutorul noului Smart Replay sau a tastaturii Quick View.

Motorola a extins funcțiile camerei Quick View pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a face selfie-uri în și mai multe moduri, atunci când dispozitivul are clapeta închisă. Group Selfie, Portret Mode, Spot Color și altele, acum toate sunt disponibile odată cu actualizarea razr la Android 10. Mai mult decât atât, accesarea camerei se face printr-un simplu swipe. Când Motorola RAZR are clapeta închisă și este deblocat, atunci camera se deschide rapid prin swipe spre dreapta sau activând funcția Quick Capture printr-o răsucire a încheieturii.

Cu Android 10, razr oferă mai multe funcționalități, dar și compatibilitate cu aplicațiile folosite cel mai des. Acum se poate accesa din ecranul Quick View navigarea turn-by-turn de pe Google Maps, dar și playerele de muzică, cum ar fi Spotify sau YouTube Music. Cu ajutorul ecranului Quick View, stilul personal al utilizatorului poate să iasă mai mult în evidență.

Motorola a împins deja limitele inovației prin dispozitivele pliabile, însă continuă să acorde prioritate și să îmbunătățească funcțiile ecranului Quick View, pentru a crea cea mai intuitivă și plăcută experiență posibilă pentru utilizatori.

AndroidT 10 este disponibil pentru update pe flagship-ul Motorola RAZR începând de astăzi, 12 mai. Cum spuneam, nu pe toate terminalele va veni instant, deci aveți un pic de răbdare.