Nokia 2, cel mai ieftin telefon HMD Global, cu o durată de viaţă a bateriei de două zile, este disponibil oficial la partenerii din România la un preț de 519 lei.

Nokia 2

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete şi operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones”, anunță că terminalul Nokia 2 poate fi achiziționat de la partenerii din România la un preț recomandat de 519 RON.

Cu o durată de viaţă a bateriei de două zile, Nokia 2 este construit ca să rămână în funcțiune mult timp față de alte smartphone-uri care necesită reîncărcare. Cu toate acestea, impresionanta durată de viaţă a bateriei nu afectează parametrii performanței. Dotat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 212 şi un ecran de 5 inch plus experienţa unui Android pur, securizat şi actualizat, terminalul Nokia 2 oferă tehnologia pe care vă puteţi baza zi de zi.

Nu este vorba doar de capacitatea mare a bateriei de 4100 mAh, ci și de ecranul LCD de 5 inci LTPS HD care oferă o experienţă vizuală excelentă, în condiţii de consum redus de energie. Nokia 2 vă oferă libertatea de a vă bucura de o experienţă continuă de divertisment – de la materiale video HD şi fotografii clare, cu un contrast ridicat, la cântece favorite, social media şi navigare web – fără să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

Dotat cu o cameră principală de 8 megapixeli care încorporează detectarea automată a cadrului şi auto focus, terminalul Nokia 2 asigură realizarea unor instantanee memorabile în orice moment. Cu ajutorul camerei frontale de 5 megapixeli, puteţi surprinde momentul din orice unghi. Întotdeauna veţi dispune de capacitatea suplimentară de care aveţi nevoie pentru amintirile pe care doriți să le păstraţi cu ajutorul slotului dedicat cardului de memorie şi al posibilităţii de a încărca fotografii şi materiale video fără limită pe Google Photos.

Corpul zvelt al terminalului Nokia 2 este construit cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu, în timp ce ecranul Corning® Gorilla® Glass este completat de policarbonat sculptat pe partea din spate ceea ce conferă o senzaţie excelentă, dar și construcție de calitate care se așteaptă de la un smartphone Nokia.

Smartphone-urile Nokia oferă întotdeauna experienţa unui Android pur, securizat şi actualizat și dispun de caracteristici importante precum Google Assistant, dar fără preinstalări sau skins. Lansându-se deja pregătit pentru Android Nougat şi Android Oreo, terminalul Nokia 2 primeşte actualizări lunare de securitate, astfel încât veți fi siguri că dețineți un telefon securizat şi actualizat.

Nokia 2 va fi disponibil la operatori – Orange, Vodafone și Telekom- precum și în retail și online. Disponibil în variantele single SIM și dual SIM, inițial în culorile Pewter Black și Pewter White, ulterior și în varianta Copper Black, Nokia 2 se va comercializa la un preț recomandat de 519 lei.