Camera foto digitala din Nokia 5800 XpressMusic este de numai 5 3,15megapixeli, dar fotografiile realizate sunt peste media celor facute cu un aparat foto compact de 5 megapixeli. Nu stiu ce optimizari are camera sau softul, dar pozele au adancime, detaliile sunt clare. Practic fotografia are aproape 2100×1600 pixeli, dar nu este un cliseu simplu. Lentilele sunt Carl Zeiss, iar softul e facut de Nokia. Repet, este un telefon care pune accent pe muzica, pe ecranul tactil. Nu are camera ca punct forte. Ma intreb cum ar iesi un telefon mobil Nokia daca si-ar pune in cap sa faca unul calumea pentru fotografi. Pina acum imi place Nokia 5800, mai ramane sa ma joc cu playerul.

[imagebrowser id=10]

Fata de web sau SMS, unde ma supara lipsa tastaturii, la telefon si la camera foto digitala ma descurc perfect si fara taste, fara niciun fel de apasare. Cand ai nevoie sa scrii, trebuie folosit stylus-ul, alt accesoriu de telefon care ma enerveaza enorm.

Cred ca totusi varianta cea mai buna este la mijloc, intre netbook si smartphone, ceva care sa fie usor de purtat si configurat si apoi usor de folosit, scris, cu acoperire mare, servicii bune si ieftine. Poate WiMAX.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected]
NU SUNT SERVICE SAU MAGAZIN !