Nokia 7 PLus a fost prezentat în seara asta la Mobile World Congress, este numit de finlandezi „eroul flagship” pentru toată lumea. Hero flagship for everyone. Telefonul are detalii bune și un preț fără concurență. Mâine sper să îl văd la expoziție și revin cu impresii.

Proiectat pentru creatori în vederea furnizării unui conţinut de top, Nokia 7 PLus dispune de ecranul, puterea, designul şi caracteristicile necesare pentru a-l face un adevărat erou în gama finlandeză de smartphone-uri. Prin combinarea hardware-ului optic inovator cu algoritmii de imagine, Nokia 7 Plus surprinde momentele în fotografii la aceeaşi intensitate cu cea a celor trăite pe viu. Cu Dual-Sight perfecționat, senzorii din spate duali cu optică ZEISS combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg, de 12MP, pentru performanţe excelente, atât în condiţii de lumină slabă, cât şi în condiţii de lumină extrem de puternică, cu o cameră secundară de 13MP care funizează zoom optic 2x pentru acele momente când v-aţi fi dorit să fiţi mai aproape de subiect. Sper ca noua cameră foto să se ridice la nivelul așteptărilor, nu ca cea de pe Nokia 8.

Pentru ca utilizatorul să captureze și să se bucure de mai mult conținut pentru mai mult timp, Nokia 7 Plus este susținut de platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon ™ 660. A fost integrat și optimizat pentru a oferi performanțe maxime și o durată mare de viață a bateriei, chiar și atunci când sunt difuzate videoclipurile #Bothie live pe Facebook sau pe YouTube. Cu o baterie puternică de 3800 mAh, Nokia 7 Plus asigură o durată de viață a bateriei de 2 zile.

ads

Marginile subţiri, uşor curbate înapoi, conferă o experienţă de tip ecran mare în cadrul unui ambalaj confortabil. Ecranul 18:9 Full HD+ de 6 inci face Nokia 7 Plus perfect pentru navigare, medii sociale, gaming şi entertainment datorită conţinutului mai bogat încorporat în acelaşi spaţiu precum un dispozitiv tradiţional cu ecran de 5,5 inci.

În două variante de amestec coloristic, Black/Copper şi White/Copper, Nokia 7 Plus va fi disponibil din prima parte a lunii aprilie şi se va comercializa la un preţ mediu global de 399 euro, excluzând taxele şi subvenţiile.