Nokia N70, un adevarat computer multimedia, a fost desemnat drept “cel mai bun terminal mobil pentru divertisment” de catre juriul ediÅ£iei de anul acesta a Premiilor pentru Divertisment Mobil (premiile Meffy). Nokia N70 a castigat premiul cel mare in urma unei competitii extrem de stranse. Modelul N70 este atat un telefon inteligent, cu functii specifice precum browser-ul web si email-ul, cat si un dispozitiv pentru divertisment la dimensiuni de buzunar. Display-ul la N70 este excelent pentru aplicatiile multimedia obisnuite, fotografie si videotelefonie.

Utilizatorii pot sa surprinda fotografii de inalta calitate cu camera de 2 megapixeli, sa asculte muzică la music player-ul integrat si sa receptioneze continut video in timp real prin intermediul tehnologiei 3G. In ceea ce priveste calitatea finisarii, N70 este reusit: suprafata carcasei, cu aspect metalic, arata nu numai elegant, ci este si destul de rezistenta. Tastatura, in schimb, nu este la fel de reusita: carcasa ce pare sa se ingusteze in acest loc nu lasa prea mult spatiu blocului de taste, astfel incat utilizatorul are nevoie de degete ascutite pentru a nimeri tastele individuale, punct contact putin neclar.

La capitolul capacitate de stocare, Nokia N70 sta destul de bine. 21 MB memorie interna nu reprezinta o valoare slaba, in comparatie cu modelele precedente. Nokia N70 include un slot pentru carduri RS-MC. Un card de 64 MB se livreaza cu aparatul, fiind posibila extinderea memoriei pana la 1 GB. In plus, slot-ul RS-MMC este hot-swappable: nu mai e necesara oprirea aparatului pentru a schimba cardul.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.