Nokia X, primul smartphone dual-SIM cu Android realizat de finlandezi înaintea transferului către Microsoft, ajunge în România în oferta Cosmote. Modelul mi-a ajuns la teste, revin peste câteva zile cu impresii despre el. Eu l-am testat și la Barcelona, am scris aici care au fost primele impresii. Îmi place mai mult modelul mare, XL, dar nu am avut ocazia încă să testez versiunea.

Nokia X - interfata similara Windows Phone
Nokia X – interfata similara Windows Phone

Nokia X este un proiect interesant și cred că are șanse de reușită pentru că publicul vrea telefoane ieftine și vrea Android. Nu știu dacă Microsoft va păstra linia Nokia X și nu știu dacă plănuiesc vreun model mai răsărit. Dar ar fi păcat să lase ocazia să le scape 🙂

Cosmote este primul operator care aduce în România acest telefon Nokia cu acces la universul aplicațiilor Android. Nokia X este un model 3G cu dotări foarte bune pentru prețul la care este disponibil.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Noul X are de asemenea aplicaţii proprii Nokia, inclusiv câteva aplicații Microsoft. Din păcate nu are acces direct la Google Play.

Nokia X Dual SIM are un display de 4 inci, cu o rezoluție de 800×480 pixeli, un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB capacitate de stocare, suport microSD și o cameră foto de 3 megapixeli.

Nokia X Dual SIM este disponibil în magazinele Cosmote, Romtelecom şi Germanos la prețul de 89 lei împreună cu abonamentul Cosmote Free M pe 24 de luni (15 euro pe lună și include 250 de minute naționale și internaționale în Zona 1, 250 de SMS-uri naționale, nelimitat minute în rețea și în Romtelecom, SMS-uri în rețea, precum și trafic de date 250 MB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil și fără contract la prețul de 499 lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!