A început campania de promovare OnePlus 3 “pe surse” evident. Compania chineză a atras atenția tuturor cu OnePlus One, iar apoi a confirmat evoluția pozitivă cu terminalul OnePlus 2.

OnePlus 3

Anul trecut, compania chineză a plusat cu OnePlus X, un terminal ieftin, dar care oferă toată tehnologia unui flagship. Cu toate acestea, era de așteptat să pregătească modele precum OnePlus 3. Anul acesta cei de la Xiaomi și Huawei cresc puternic, iar OnePlus are nevoie de un hit, însă nu știm dacă pot scoate un nou model spectaculos sau o iau pe urmele HTC?

Primele imagini arată doar că urmează aceeași linie de desing, iar unii comentatori spun că seamănă cu modelele HTC, apropo de comentariul de mai sus … Ar putea avea un ecran de 5.5 inch, mai mare decât generațiile anterioare, rezoluție Full HD, procesor Snapdragon 820, cu Adreno 530 GPU și versiune de top cu 6GB de RAM. Stocarea ar fi de 64GB la varianta asta, dar nu este exclusă nici varianta mai accesibilă, cu 4GB de RAM și 16GB stocare. Camera foto de pe spate are senzor de 16 megapixeli, iar camera frontală de selfie este de 8 megapixeli. Bateria integrată este de 3.500 mAh. Conform zvonurilor nivelul de preț ar fi 300 de dolari, adică foarte bun pentru China, dar cu taxele de rigoare adăugate la noi.
Una dintre tehnologiile despre care se vorbea zilele trecute este încărcarea rapidă, se spune că OnePlus 3 va fi capabil să se încarce complet în 15 minute dacă zvonurile se dovedesc adevărate.

Lansarea oficială ar trebui să fie pe 18 mai, revin cu detalii.

Via

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!