OnePlus 3, cel mai așteptat telefon al unui brand chinezesc, a fost lansat oficial. Arată foarte bine și are dotări excelente la un preț de 400 de euro. Vă scrisesem despre el, așa cum am scris despre OnePlus 2. Am ignorat inițial OnePlus One pentru că părea doar un proiect slab, greșeala mea.

Oneplus-3-compressor

Sursa foto: OnePlus.net

OnePlus 3

Sloganul OnePlus este Never Settle, să nu te mulțumești cu ce ai. Poate să vrei ceva mai bun, în ideea că 3 ar fi mai bun. Terminalul are un display de 5.5 inch Full HD, cred că singurul punct oarecum slab. Pentru că practic diferențele sunt aproape invizibile cu ochiul liber, cunoașteți discuția, la Full HD nu observi nicio problemă pe ecranul de 5.5. Apoi are procesorul momentului, Qualcomm Snapdragon 820, la 2.2 GHz, cu 6GB de RAM, maximum disponibil anul acesta pe un smartphone. Nu știu dacă real Android are nevoie de 6GB de RAM, dar știu că pe PC sunt aplicații Google care consumă memoria mai mult decât ar trebui, deci nu pare imposibil.

Camera foto de pe spate are senzor de 16 megapixeli, iar cea frontală este de 8 megapixeli. Stocarea internă este de 64GB dar nu are slot de carduri micro SD, alt punct slab, relativ. Dacă privești ca utilizator obișnuit, unii nu folosesc carduri deloc, dar alții au pe carduri microSD toată muzica, filmele și aplicațiile favorite. Aici depinde de preferințele fiecăruia.

OnePlus 3 este un smartphone dual SIM, iar bateria integrată este de 3.000 mAh, destul de ok pentru o zi de utilizare. Toate astea într-un body de 7 milimetri grosime.

Puteți citi deja un review pe The Verge. Totuși, mi-ar place să testez acest model în detaliu. Ca și Xiaomi Mi5, dar pe care nu l-am obținut la test.

Dacă vă place, puteți găsi telefonul și modalitățile de comandă pe site-ul OnePlus.