OnePlus 8T este aproape de lansarea oficială și se pare că nu va exista un OnePlus 8T Pro. Cele mai recente informații pe surse arată un flagship OP care seamănă teribil de mult cu telefoanele Samsung. Ei au folosit asta și în trecut având ecranul cu margini curbate, dar acum copiază și modulul de camere foto de la Samsung.

oneplus 8t design

OnePlus 8T specificații

Ecran: 6.55 inch AMOLED, 120 Hz
Procesor: Snapdragon 865+
GPU: Adreno 650
Memorie: 8 GB RAM
Stocare: 128GB
Camera: 48+16+5+2 megapixeli
Selfie: 16 mpx
Dimensiuni: 160.2 x 72.9 x 8 mm
Greutate: 185 gr
Baterie: 4.300 mAh
OS: Android 11 / Oxygen 11
Tehnologii: Bluetooth v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC
Preț: N/A

OnePlus 8T lansarea

Evenimentul de lansare nu a fost anunțat oficial. Anul trecut lansarea OnePlus 7T a fost pe 27 septembrie, dar generația anterioară fusese lansată pe 29 octombrie. Seria cu T de la OnePlus a apărut la generația a treia de telefoane, iar modelul 3T aducea ceva noutăți. Apoi a fost menținut și ulterior, 5T a adus îmbunătățiri față de seria 5. Abia la seria 7 a apărut un model OnePlus 7T Pro, care avea ecran mai mare și bateria mai mare. Eu zic că ar fi un avantaj, dar este posibil să nu fi vândut destule unități.

ads

OnePlus 8T ar fi construit strict pe formatul lui OP8 din primăvară, cu același ecran de 6.55 inch. Este AMOLED, dar rezoluția este FHD+, iar rata de refresh ar putea fi 120Hz. Procesorul mai bun Snapdragon 865+ are tot 8GB RAM și 128GB de stocare în variantă de bază și 12GB de RAM și 256GB de stocare în varianta de top. Bateria este tot de 4.300 mAh. Deci arată la fel și va avea performanțe minime peste OnePlus 8.

O altă diferență ar fi adoptarea unei camere macro, astfel că are patru senzori pe spate. La cel principal de 48 de megapixeli se adaugă camera ultrawide de 16 megapixeli, o cameră macro de 5 megapixeli și un senzor de 2 megapixeli pentru adâncimea de câmp. Camera de selfie este și ea identică. Ars spune că senzorul de 48 de megapixeli este mai nou și mai bun decât cel de pe OnePlus 8.

Nu știm nimic despre preț și cred că asta va face diferența. Depinde foarte mult cât va costa noul flagship la momentul lansării. OnePlus 8T ar putea fi iar primul smartphone de pe piață care să vină cu noua versiune de Android. Ar fi primul cu Android 11, bineînțeles cu versiunea Oxygen OS 11.

Conform Pricebaba, care au mai dat și informații coerente, telefonul va avea și încărcare rapidă 65W, una dintre cele mai puternice de anul acesta. Tehnologia este utilă, dar există în continuare voci care spun că ea afectează calitatea bateriei. Și ei confirmă nu va exista un OnePlus 8T Pro, dar de asemenea spun că există zvonuri conform cărora 8T va veni cu 865 și cu nu varianta de top a procesorului.

Prețul OnePlus 8T ar urma să fie în jurul a 500 de euro, de unde deduc că sunt șanse mari să vină cu 765G și nu cu procesor de top. Rămâne de văzut, poate aflăm mai multe indicii după ce se anunță conferința online.