Oppo Find X2 va fi lansat oficial în cadrul unei conferințe online pe 6 martie. Am primit și eu invitația, așa că o să urmărim live lansarea. Oppo Find X2 ar putea fi unul din cele mai performante smartphone-uri 5G.


Specificații complete pe GSMArena.
Oppo, unul din producătorii cunoscuți din domeniul dispozitivelor smartphone, a anunțat oficial lansarea celui mai nou telefon 5G, Find X2. Mult așteptata lansare globală va fi difuzată online prin intermediul canalului lor de Youtube pe 6 martie de la ora 11:30. Explorarea face parte din ADN-ul OPPO și, tocmai de aceea, compania inovează constant, explorează noi posibilități și împinge limitele pentru a livra cele mai bune experiențe utilizatorilor.

OPPO a făcut investiții majore în cercetare și dezvoltare pentru a crea și produce noua serie OPPO Find X2, luând în considerare feedback-ul primit de la clienți cu privire la toate produsele sale, precum și urmărind obiectivul constant al companiei de a lansa smartphone-uri mai performante, în special în era 5G.

Seria OPPO Find X2 va integra cel mai avansat ecran dezvoltat de OPPO până în prezent, care pune accent pe rezoluție, rată de împrospătare a imaginii, culoare și HDR, aceste caracteristici oferind împreună utilizatorilor cea mai clară, precisă, plăcută și confortabilă interacțiune cu ecranul unui telefon. Modelul Find X2 Pro va dispune de un senzor de imagine de top, personalizat, și va include cele mai avansate tehnologii din domeniul fotografiei existente până în acest moment într-un telefon OPPO, pentru a livra o calitate premium a imaginii. În plus, seria Find X2 vine cu procesor 5G Qualcomm Snapdragon 865, compatibil cu rețelele duale SA/NSA, ajutând utilizatorii să aibă o experiență 5G excepțională.