Oppo va lansa la Mobile World Congress 2017 o tehnologie foto nouă pentru poze selfie. Compania chineză care a lansat cele mai multe telefoane cu focus pe pozele selfie, promite acum ceva nou.

Încă de la primul lor telefon celebru, cel dotat cu o cameră rotativă, Oppo a venit cu noutăți pentru zona de fotografie selfie. Anul trecut au lansat un telefon “selfie expert”, care să fie dedicat pasionaților de astfel de poze. Anul trecut, Oppo a depășit Huawei devenind lider în China.

Noua tehnlogie foto a fost prezentată doar ca teasign, sub numele de “5x Project”. Nu avem mai multe detalii decât faptul că tehnologia “va oferi utilizatorilor posibilitatea de a captura detalii fără precedent” atunci când fac poze selfie. Oficialii Oppo spun că este o descoperire extraordinară.

Tot la Mobile World Congress ar urma să se lanseze primele telefoane cu cameră foto duală pentru selfie, cu două lentile pe partea frontală. Abia aștept să vedem care dintre zvonuri se va confirma și care sunt produsele interesante din noua generație. Nu există deocamdată mai multe detalii privind noua tehnologie foto Oppo, dar am să revin cu informații de la MWC.