Azi am aflat și detalii despre prețul HTC U11 în România. Începând cu 22 mai, clienții Vodafone România vor putea înregistra o precomandă pentru HTC U11 (citește despre el aici), cel mai nou terminal al producătorului taiwanez. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor beneficia gratuit de o brățară UA Band.

Clienții Vodafone România pot înregistra precomenzi pentru HTC U11 pe site-ul operatorului și vor putea opta pentru una dintre cele două variante de culori, și anume Brilliant Black și Amazing Silver.

Prețul HTC U11 începe de la 309 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49. Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil în țară și în roaming în Spațiul Economic European, alcătuit Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming în Spațiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum și 1.000 de minute internaționale pe mobil.

Vă anunț imediat ce aflu alte oferte de preț pentru HTC U11. Citiți primele impresii după ce am testat acest model.