Azi am aflat și detalii despre prețul HTC U11 în România. Începând cu 22 mai, clienții Vodafone România vor putea înregistra o precomandă pentru HTC U11 (citește despre el aici), cel mai nou terminal al producătorului taiwanez. Primii clienți care înregistrează o precomandă vor beneficia gratuit de o brățară UA Band.

Clienții Vodafone România pot înregistra precomenzi pentru HTC U11 pe site-ul operatorului și vor putea opta pentru una dintre cele două variante de culori, și anume Brilliant Black și Amazing Silver.

Prețul HTC U11 începe de la 309 de euro, împreună cu abonamentul Super RED 49. Abonamentul Super RED 49 include 8 GB de internet mobil disponibil în țară și în roaming în Spațiul Economic European, alcătuit Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia, minute și SMS-uri nelimitate în orice rețea națională și în roaming în Spațiul Economic European, acces nelimitat la social media (Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Pinterest, Twitter, Snapchat, Tumblr, Viber, Message+), precum și 1.000 de minute internaționale pe mobil.

Vă anunț imediat ce aflu alte oferte de preț pentru HTC U11. Citiți primele impresii după ce am testat acest model.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!