După ce am văzut primul model 3D al noului iPhone 8, oamenii au realizat un model fizic bazat pe principalele zvonuri, iar terminalul arată cam așa:

Sursa: BGR

Este clar că nu este iPhone 8 real, ci doar un mock-up realizat după schemele discutate pînă acum. Tot zilele trecute au apărut informații despre modelele utilizate de producătorii de huse pentru a crea accesoriile pentru iPhone 8. Ele arată ceva de genul ăsta:


Sursa: NDTV

Toate sunt bazate tot pe zvonuri, dar când marii producători de accesorii lucrează, se presupune că investesc bani în producție. Iar eu nu cred că investește cineva aiurea fără a avea informații clare că modelul Apple va fi exact așa. De asemenea, recentele informații confirmă de fapt toate zvonurile pe care le știam deja.

Întâi, că vor fi lansate două ediții simultan, respectiv iPohne 7S normal și iPhone 8 – model aniversar. Păi modelul de top va fi unul care marchează zece ani de la lansarea primului telefon Apple, cel care a schimbat întreaga indsutrie și a pus întâi touchscreen-ul în fiecare buzunar și apoi aplicațiile și magazinul de aplicații în centrul afacerii. Chiar că va aduce noi tehnologii, un design fresh și clasic în același timp, sticlă, cameră duală poziționată altfel.

Iar modelul normal la care toți fanii se așteptau, respectiv iPhone 7S nu poate fi lăsat deoparte. Este șansa Apple să crească iar vânzările peste așteptări și prima oară când lansează trei telefoane simultan. Nu cred că o vor rata. Telefonul va continua seria 6/6S/7 și va avea multe caracteristici ale telefoanelor anterioare. Dar va avea procesor mai bun, noul sistem de operare care va fi actualizat în vară, probabil camere foto mai bune. Să vedem dacă reușesc să crească și capacitatea acumulatorilor. Modelele 7S vor semăna mai tare cu iPhone 7, avem iar un telefon compact și unul Plus care are ecran mai mare.

iPhone 8 va avea ecran cu margini subțiri, care să concureze cu terminalele rivalilor de top. Butonul de Home este doar virtual, iar senzorul de amprentă s-a mutat. Deocamdată nu știm unde. Acest model are o baterie mai mare, care va avea formă de L sau T pentru a oferi o autonomie mai mare. Mai avem de așteptat cam trei luni și ceva pînă vom ști mai multe, evenimentul Apple este în mod tradițional în prima parte a lunii septembrie. Apoi vom vedea cât de repede ajung telefoane la noi. Analiștii estimează că va fi penurie de iPhone 8, chiar dacă este mai scump. Nu vor face foarte multe unități tocmai ca să pară un device special, pentru care merită să aștepți.