Au circulat deja primele zvonuri despre LG G6, iar acum a ieșit la iveală faptul că are un design similar, cu cameră foto duală. Iar eu presupun că va rămâne totuși compatibil cu mod-urile de anul trecut.

Desigur, această nouă dezvăluire poate să fie adevărată sau nu. Din ce știam până acum, LG urmează să renunțe la mod-uri (la accesoriile suplimentare gen baterie, cameră foto, boxe, proiector). Știm că LG G6 va fi rezistent la apă, iar design-ul ar trebui să fie mai bun decât la versiunile anterioare.

LG G5 a fost un smartphone bun, dar nu a mai avut design-ul premium de la LG G4 și nu cred că a avut rezultatele dorite. Au mers pe varianta metalică, iar noutatea stătea în aceste accesorii suplimentare care pot fi atașate. Problema este că dacă vrei mai multe accesorii prețul total al gadgeturilor este mare. De aceea nu cred că s-au vândut foarte multe.

ads

Noile informații prezetnate de Android Authority arată un design similar cu LG G5, poate mai bine realizat, dar similar. Ecranul pare să fie tot de 5.2 inch, iar dacă este așa va fi tot 2K (2560×1440 pixeli).

Procesorul urmează să fie varianta de top, Snapdragon 830 sau chiar 835, de obicei vine cu cea mai bună variantă. De asemenea, conform trendurilor anului ar trebui să aibă 6GB de RAM, cam toate modelele de top vor veni cu așa ceva. Sper să fi adoptat senzori mai buni pentru camera foto, calitatea era foarte bună deja, dar cred că se pot realiza fotografii mai bune.

LG G6 va fi lansat probabil la Mobile World Congress (MWC) la Barcelona, în februarie 2017. Eu o să fiu acolo ca de obicei și ne auzim dacă va fi prezentat oficial.