Sunt tot mai multe speculații care spun că Apple renunță la iPhone 7S și va lansa anul acesta direct iPhone 8. Primele imagini cu noul concept de design arată foarte bine, există și un clip video pentru cei interesați. Se spune că aniversarea de 10 ani a iPhone obligă Apple să adopte un design mai agresiv, iar faptul că iPhone 7 a fost identic cu 6 și 6S face ca denumirea de 7S să devină irelevantă.
Sursa.

Design-ul este în linie cu trendurile anului 2017 și cu ceea ce s-a auzit anterior despre iPhone 8. Ecranul va acoperi toată partea frontală și marginile sunt ultra-subțiri – unii zic chiar că are ecran curbat Edge pe laterale. Butonul de Home cam dispare, iar senzorii de amprentă vor fi sub sticlă, sau se poate confirma chiar zvonul că va trece la autentificarea cu recunoaștere facială. De asemenea se confirmă și faptul că lentilele dual-camera vor fi poziționate altfel.

Pun aici galeria foto și discutăm detaliile mai jos.

Alte informații despre iPhone 8

Imaginile cu noul iPhone sunt create de un pasionat de design, Imran Taylor, și au fost preluate de toate publicațiile. Conceptul preia informațiile prezentate deja la nivel de zvon și le adaugă peste design-ul clasic iPhone, combinat cu trendurile moderne. Marginea metalică de la iPhone 4/4S revine acum, ca o schimbare esențială la generația X – a zecea. Lentila dublă se vede poziționată diferit față de iPhone 7 Plus, pe spate. Se pare că este acoperit cu sticlă, cum se zvonea, posibil cu Gorilla Glass 5. Ecranul compact este vizibil pe partea din față, la fel mufa de încărcare și butoanele tradiționale.

La toate astea se adaugă și posibilitatea ca telefonul să fie rezistent la apă și praf, ca și generația anterioară.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!