Realme 8i și fratele mai mic Realme C11 au fost lansate oficial în România. Continuă destul de bine seria începută cu Realme 8.

realme 8i

Realme 8i

Realme anunță disponibilitatea în România a modelului realme 8i, telefon ieftin, dar cu ecran de 120Hz și cameră de 50 de megapixeli. Vine echipat cu un procesor MediaTek Helio G96, un ecran “ultra smooth” de 120Hz și o memorie RAM care poate atinge 5GB (prin intermediul virtualizării). Procesorul octa-core oferă două nuclee Cortex-A75 pentru performanță și șase nuclee Cortex-A55 pentru un consum redus.

Este un procesor pe care Realme și MediaTek l-au supravegheat și l-au lansat împreună. Realme a desemnat 7 ingineri seniori pentru a ghida întregul proces, pe parcursul a 106 zile, au optimizat tehnic 3 caracteristici majore de performanță, făcând din G96 singurul chip din seria G9 care poate alimenta afișaje de 120 Hz. Totodată, realme 8i integrează primul ecran care poate atinge o luminozitate minima de 1 nit, afișând un negru intens.

ads

Echipat cu 5GB memorie RAM virtuală, Realme folosește din plin acest artificiu tehnologic pentru a oferi utilizatorilor suficientă memorie la un preț cât mai mic. Această tehnologie a fost adaptată de la calculatoare la telefoane pentru a fluidiza funcţionarea telefonului.

Ecranul are 6.6 inch diagonală și oferă un raport corp-ecran de 90.8%. Rezoluția de 2412×1080 pixeli și o densitate de 400 ppi, luminozitate ridicată de 600nits.

Camerele foto instalate pe noul model oferă imagini clare în toate condițiile, indiferent că este vorba despre fotografie de tip macro sau portrete. Camera principală de 50MP cu f/1.8 și lentilă wide de 26mm va fi răspunzătoare pentru majoritatea fotografiilor. Celelalte două camere de 2MP fiecare sunt folosite pentru Macro și profunzime. În schimb, camera frontală este echipată cu un senzor generos de 16MP pentru selfie-uri reușite alături de prieteni.

Realme 8i nu oferă doar o experiență fluidă ci și o autonomie ridicată pentru a susține orele întregi de activitate. Cu 5.000mAh la bord, bateria a fost optimizată pentru performanțe maxime, iar cu o singură încărcare poate oferi 40 de ore consecutive de convorbiri, 1200 de melodii redate sau vizionarea a 18 filme. De asemenea, încărcarea este foarte rapidă fiind folosit un alimentator de 18W.

realme 8i este disponibil la eMAG în varianta de 4GB RAM și 64GB memorie la un preţ de 949,99 Lei.

Realme C11 – soluție extrem de accesibilă

Seria C de la realme s-a remarcat încă de la început prin prețul foarte mic. Oferind strictul necesar pentru o experiență plăcută, seria C a fost imediat pe placul tinerilor. realme extinde această serie cu modelul C11, un telefon cu ecran de 6.5 inch și rezoluție 720 x 1560 pixeli, echipat cu un procesor octa core Helio G35 la 1.8GHz. Noul terminal oferă din start un spațiu mare de vizionare datorită ecranului generos, dar și fluiditate în rularea aplicațiilor datorita platformei moderne.

realme C11 dispune de o memorie de 32GB ce poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD, camera de 8MP cu filmare Full HD, baterie generoasă de 5000mAh cu o autonomie formidabilă, Bluetooth 5.0, GPS, jack pentru căști și folosește Android 10.

C11 este un terminal accesibil ce va fi disponibil la un preţ de 499 de lei în varianta de 2 GB RAM si 32 GB stocare.