Update (19.01.2024): nu va exista niciun Note 1, primul telefon din serie este Realme Note 50.

Realme Note 1 va deschide o linie de produse nou-nouță, cu lansarea în ianuarie 2023, scrie GSMArena. Modelele se vor numi Note și vor concura cu serii precum Redmi Note 13, care au un ecran OLED și o baterie mare cu încărcare rapidă.

Realme Note 1

Ce știm despre Realme Note 1

Realme Note 1 este de așteptat să fie lansat în ianuarie 2024. Conform prezentărilor, panoul frontal va fi un OLED de 6,67” cu rezoluție Full HD+ și o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. De asemenea, va avea un scaner de amprentă sub afișaj și o cameră frontală de 16 MP.

Apropo de camere, pe spate vor fi trei – 108 MP + 8MP + 2 MP, iar întregul dispozitiv va fi alimentat de un chipset Dimensity 7050. Bateria este listată ca având o capacitate de 5.000 mAh și o încărcare cu fir de 67 W.

Privind aceste specificații, se pare că Realme Note 1 va fi o alternativă la Realme 11 Pro cu o cameră suplimentară. Aparent, telefonul va urmări să umple golul mic dintre 11 Pro și 11 Pro+ într-o piață deja supraaglomerată de gama medie și să ofere un compromis consumatorilor care nu doresc să facă plăcere pentru un telefon Pro+.

Există, de asemenea, șansa de a poziționa un telefon Realme Note 1 ca o alternativă mai accesibilă la duo-ul realme 12 Pro care va sosi la sfârșitul acestei luni.

Posibilitățile sunt nesfârșite și trebuie să așteptăm anunțul pentru a afla intențiile reale ale mărcii Realme și a noii sale game Note. Trebuie notat că acest nume este “total original”, nu a mai fost folosit și de Samsung, Xiaomi, vivo, Lenovo, Infinix, Meizu sau Ulefone.