Realme Note 50 este primul telefon din serie și nu va exista un Note 1. Compania a confirmat oficial seria Note.  În comunicatul lor era prezentă o poză intitulată Realme Note 50. Nu am primit un răspuns oficial clar, dar GSMarena a aflat mai multe.

Realme Note 50

Despre Realme Note 50

Realme se pregătește să lanseze o nouă linie de smartphone-uri Note. Primul dispozitiv din serie se va numi Realme Note 50. Realme a prezentat oficial pe câteva conturi de socializare detalii despre Note 50. Anunțul oficial va fi pe 23 ianuarie. O fișă detaliată cu specificații a apărut înainte de lansarea ne completează cu toate detaliile tehnice pentru viitorul telefon.

Realme Note 50 va fi o versiune modificată a Realme C51, cu un LCD IPS de 6,74 inch cu rezoluție HD+ și o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Specificațiile confirmă același chipset Unisoc T612 asociat cu 4 GB RAM și 64 GB stocare alături de o baterie de 5.000 mAh cu viteze de încărcare de 10 W.

Realme Note 50 are o cameră principală de 13 MP în comparație cu shooter-ul de 50 MP de pe C51. Obiectivul auxiliar de 0,08 MP este transferat la fel ca și camera frontală de 5 MP. Partea software este acoperită de sistemul de operare Android 13 cu Realme UI T Edition.

Realme Note 50 va fi disponibil în culorile Sky Blue și Midnight Black, cu un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 65 de dolari. Lansarea oficială are loc marțea viitoare, când vom primi detaliile complete despre disponibilitate.

Seria Realme Note nu aduce nimic nou

Brandul chinez confirmă oficial noua serie Realme Note. La începutul noului an, CEO-ul Realme, Sky Li, a dezvăluit o strategie semnificativă printr-o scrisoare deschisă adresată utilizatorilor din întreaga lume. Denumită “Top to Bottom Expansion”, scopul acestei strategii este extinderea portofoliilor de produse pentru a acoperi atât segmentele premium, cât și cele de buget.

“Nașterea seriei Note nu reprezintă doar introducerea unui produs sau o creștere a cotei de piață; este răspunsul nostru la provocări și o așteptare pentru viitor. Credem cu tărie că măreția tehnologiei nu constă doar în inovație, ci și în popularizarea acesteia. Pentru noi, produsele noastre întruchipează visele noastre.”

Cineva a aflat de lansarea seriei Realme Note și a inventat practic Note 1. Așa a crezut el că se va chema primul produs. Oricum, este ciudat să începi o serie nouă cu Realme Note 50.

Dar ceea ce este cu adevărat dezamăgitor este că nu aduce nimic nou. Este tot un Realme C51, sub alt nume.