În cadrul A Galaxy Event, compania sud-coreeană a lansat oficial și modelul mid-range Samsung Galaxy A40, alături de A80 și A20e.

Samsung Galaxy_A40

Display: 5.9” FHD+ (2340×1080 px), Super AMOLED, Infinity-U
Procesor: Octa Core (Dual 1.8GHz + Hexa 1.6GHz)
Memorie: 4 GB RAM
Stocare: 64 GB + Slot micro SD
Camere foto: 16MP+ 5MP ultra-wide
Camera selfie: 25mpx
Baterie: 3.100 mAh
OS: Android 9.0 (Pie)
UI: One UI

Samsung Galaxy A40

Noul model de nivel mediu este conceput pentru cei care doresc un telefon compact, fără ca experiența de vizionare sau performanța să fie compromise în vreun fel. Ecranul Infinity-U de 5,9 inch oferă o experiență de vizionare bună, iar telefonul poate fi ținut confortabil într-o singura mână. Fie că vorbim de TV streaming sau de jocuri video, ecranul Super AMOLED Full HD+ oferă calitate și claritate excepțională a imaginii. Pare ciudat, dar cu marginile subțiri, telefoanele cu ecran de dimensiunile astea are formatul unui telefon clasic cu ecran de 4.5 inch, pentru că pe vremea aia erau margini foarte groase. De aceea senzația că este compact, dar ecranul rămâne foarte mare.

ads

Detalii tehnice Galaxy A40

Samsung Galaxy A40 este dotat cu tehnologie inteligentă a camerei, are o cameră duală capabilă să facă fotografii cu unghi larg, de până la 123° și funcția AI Scene Optimizer care scoate ce este mai bun din fiecare fotografie. Dispune, de asemenea, de o cameră frontală de 25 MP, capabilă să optimizeze cadrele cu imperfecțiuni, astfel încât să aveți cele mai reușite fotografii.

Procesorul pare să fie Exynos 7904, un octa-core cu 2 nuclee la 1.8 GHz și șase economice la 1.6GHz, probabil că se descurcă decent, iar telefonul are 4GB de RAM și 64 de stocare plus slot de carduri de memorie.

Dacă se confirmă toate zvonurile, acest model va avea un preț de circa 250 de euro, destul de atractiv. Au reușit să lanseze pînă acum vreo șase modele din seria A și se zvonea anterior că vor fi nouă sau zece modele, așa că sigur vor fi și alte noutăți.