Samsung Galaxy Note 3 ar putea avea un design special și materiale premium .În pregătirea lansării Galaxy S 4, zvonurile se concentrează acum asupra următorului hit Samsung: Galaxy Note 3. Ei bine, se pare că terminalul dedicat creativilor va avea anul acesta pe lângă cele mai bune dotări hardware, cu care Samsung ne-a obișnuit deja, și un design premium, fără plastic, folosind materiale mai prețioase. Acum doi ani, la lansarea Galaxy Note eram sceptic. Eram convins că este prea mare și că nu va avea succes. Ei bine, odată cu ediția a doua, am devenit fan. Note 2 a fost cel mai bun smartphone în 2012 orice ar spune fanii Apple, Nexus sau HTC. Era mai bun la toate capitolele. De fapt, Samsung au deschis o categorie nouă de produse fără să-și dea seama prea bine.

Galaxy Note 2 vs S3

Poza e așa, pentru ilustrație.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 va avea din câte se spune acum un display Full HD cu diagonala de 5.9 inchi. Sigur, va fi mare, foarte mare, dar cred că va avea succes. În primul rând au display-uri excelente, doi au procesoare foarte bune și au optimizat atât interfața software cât și aplicațiile proprii astfel încât au cele mai puține bug-uri. Dacă Galaxy S2 venea în 2011 cu procesor Exynos Dual-core la 1.2 GHz și 1 GB RAM, primul note avea Exynos Dual-core 1.4 GHz și 1 GB RAM. Anul trecut, S3 avea procesor Exynos 4412 Quad la 1.4 GHz și 1 GB RAM, dar Note 2 venea cu Exynos 4412 Quad la 1.6 GHz și 2 GB RAM. Ei bine, sper ca Note 3 să vină cu Exynos Octa fără alte versiuni pentru piața din România. Sper de asemenea să aibă 2GB de RAM dacă nu trei.

Într-adevăr nu contează doar detaliile tehnice, dar cu siguranță va merge un pic mai bine dacă partea de hardware este mai bine pusă la punct.
Vestea bună este legată de design și sper de asemenea să aibă sticlă, metal, cristal și nu mai țipe nimeni că este din plastic ieftin.

Se discuta că următorul display al Note va fi OLED în loc de AMOLED, zilele astea am citit că ar putea fi LED. Cred că vor găsi ei o metodă să fie un display excelent, seria Note nu a dezamăgit la ecran pînă acum.

Cred că oamenii care plimbă zvonuri online au mai confundat Note cu modelele noi pe care Samsung le pregătește cu ecran mare, precum Galaxy Grand sau Galaxy Win. De aici o mulțime de informații false.