Samsung Galaxy S8 ar putea avea o ediție cu ecran de 6.2 inch cu care sud-coreenii vor să atragă foștii clienți Note 7. Nu eclar acum dacă vor folosi chiar și S Pen la el, dar un “phablet” de dimensiuni mari, cu ecran Edge, ar putea avea succes.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-vs-samsung-galaxy-s6-edge-quick-look-14-840x560

Practic vorbim de o reeditare a situației de anul trecut, cu Galaxy S6 Edge și în același timp S6 Edge Plus. Doar că atunci dimensiunile erau relativ normale, 5.1 inch pentru cel mic, 5.5 inch pentru Plus, iar acum Samsung merge mult mai departe. Se pare că Samsung Galaxy S8 – detalii aici – va avea două ediții de 5.5 icnch cel mic și 6.2 inch cel mare.

După fiasco-ul Note 7 apăruseră diverse informații privind renunțarea la Note și mutarea S-Pen pe seria Galaxy S, dar apoi a apărut de asemenea și informația că Samsung lucrează la Note 8.

Așa că deocamdată nu știm exact ce va fi. Dar cum aflu ceva nou pe tema asta, vă anunț 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!