Sony Xperia L1, un smartphone cu preț bun, a fost lasat oficial în România. Are un ecran 720p cu digonala de de 5.5” și procesor Mediatek MT6737T, cu 2GB de RAM.

sony xperia l1

Sony Xperia L1 păstrează design-ul seriei, are un aspect premium , colțurile pătrate și un material care pare ok, dar probabil se zgârie. Va fi disponibil în culorile clasice, negru și alb, dar și în varianta de roz. Stocarea internă este de 16GB, dar suportă carduri de memorie microSD. Camera foto este de 13 megapixeli, iar frontala de 5 megapixeli. Bateria integrată este de 2.620 mAh, cam micuță pentru modelele de dimensiuni atât de mari.

Sony a preinstalat pe acest model funcția „Smart Cleaner”, care funcționează discret în background, pentru a asigura putere maximă – elimină în mod automat procesele neutilizate, precum și datele stocate în memoria cache.

Lansat în 2016, „Xperia Tips” este un fel de asistent personal – pune în relație preferințele tale, pentru a-ți oferi sfaturi rapide și relevante on-screen. Deocamdată nu avem informații despre preț în mod oficial. Va fi în magazine în ce-a de-a doua parte a lunii aprilie 2017.

Neoficial are un preț de circa 850 de lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!