Sony Xperia M2 Aqua este un nou terminal smartphone rezistent la apă (IP65/IP68) și accesibil, lansat oficial de japonezi. Ei au reușit să cucerească piața de terminale mobile datorită design-ului deosebit, dotărilor bune , dar și faptului că au făcut terminalele rezistente la apă. Ei au impus acest trend în rândul marilor jucători din indusrie. Noul model aduce tehnologia avansată și pentru cei care sunt foarte atenți la preț.

Sony Xperia M2 Aqua
Sony Xperia M2 Aqua

Via

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Sony Xperia M2 Aqua

Terminalul rezistă sub apă timp de 30 de minute, la maxim un metru și jumătate, deci nu este chiar subacvatic. Are un display LCD de 4,8 inch, cu rezoluție standard 960×540 pixeli și densitate 229 ppi. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon 400, quad-core la 1,2GHz, cu 1GB de RAM și stocare internă de 8GB, dar cu slot de carduri micro SD (maxim 32GB). Acceleratorul grafic este Adreno 305, destul de bun.

Xperia M2 Aqua este dotat cu o cameră foto de 8 megapixeli, care poate face poze și poate filma sub apă.

Vine cu Android 4.4.2 KitKat, are versiuni 3G/4G. Bateria litiu-ion integrată în acest model este de 2.300 mAh.

Prețul Xperia M2 Aqua este de aproximativ 350 de dolari.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!