Sony Xperia Z3 se lansează oficial la Berlin, alături de Z3 Compact și Z3 Tablet Companact. Plus un nou Sony Smartwatch 3. Noul smartphone arată excelent, dar aștept să îl văd sâmbătă pentru a vă oferi mai multe detalii privind performanța sau autonomia. Terminalul are display de 5,2 inch, Full HD, cameră foto cu senzor de 20,7 megapixeli. Procesorul este Snapdragon 801, quad-core la 2,5 GHz.

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

A treia generație a smartphone-ului cu Android se vede de la distanță că este mai bine finisată, mai subțire, dar fără a face rabat la performanță. Este de asemenea rezistent la apă și praf, iar detaliile sunt din ce în ce mai bune. Camera foto de exemplu are o lentilă wide-angle 25mm, iar sensibilitatea ISO a crescut la 12.800.

Modelele Xperia Z3 au tehnologie audio mult mai performantă, microfon cu noise-cancelling pentru înregistrări perfecte, dar și alte tehnologii.

Procesorul este susținut de 3GB de RAM, doar Z3 Compact are 2GB de RAM. Modelul mai mic are display de 4,6 inch, de asemenea LCD și cu rezoluție 720p. Rămâne însă camera foto de 20,7 megapixeli, ceea ce sigur constituie un atuu.

Sony Z3 Tablet Compact are un ecran de 8 inch.

Noile modele de la Sony vor fi lansate nu doar în alb și negru, ca pînă acum, ci și în culori precum verde deschis (silver green) și cupru (copper).

Via EngadgetSlashgear