Sony Xperia Z4, unul dintre super-telefoanele care au lipsit de la MWC Barcelona, se apropie de lansarea oficială. Modelul de top al japonezilor are caracteristici tehnice foarte bune și sper să fi rezolvat majoritatea problemelor raportate la Z2 sau Z3.

Sony Xperia Z4
Sony Xperia Z4

Sursa foto: Android Authority

Sony Xperia Z4

Sunt mai multe fotografii care au apărut online, probabil Sony a avut întâlniri cu partenerii din retail, iar unii au trimis poze la presă. Cum s-a întâmplat și cu alte terminale cunocute. Modelul apare ca Sony E6553, are procesorul Snapdragon 810, cel mai puternic de la Qualcomm, octa-core pe 64 de biți. Este susținut de 3GB de RAM, are 32GB de stocare internă și slot de carduri. Camera foto are un senzor de 20,7 megapixeli, nu mă prind dacă este același sau a fost îmbunătățit. Display-ul este de 5.1 inch, Full HD, fac pariu că va fi iar cel mai slab ecran disponibil pe un vârf de gamă. De parcă Sony n-ar avea display-uri bune la dispoziție. Se zvonește că va exista o variantă cu ecran de 5,2 inch și rezoluție 2K (2560×1440 pixeli) și 4GB de RAM. Așa mai vorbim de un vârf de gamă. Totuși, să așteptăm să vedem ce detalii se confirmă oficial.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Design-ul pare absolut identic cu Z3, iar Sony menține și protecția la apă/praf, certificare IP68.

Se pare că Xperia Z4 a apărut și într-un test de performanță.

Via Pocket-Lint, TechRadar

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!