Telefoanele noi din seria Asus Zenfone 4, modelele 2017 care urmează seriei Zenfone 3, vor fi lansate începând cu „finalul lunii iulie”. Sunt aproape trei luni de întârziere față de planurile companiei, conform Digitimes.

Asus a mai avut un telefon Zenfone 4 pe vremea când își numea telefoanele după dimensiunea ecranului, a avut atunci Zenfone 4, 5 și 6. Compania taiwaneză urma să lanseze noile modele Zenfone 4 la Mobile World Congress în Barcelona. Aveau ca target să ajungă anul acesta la 40 de milioane de unități vândute. Se pare că vor trebui să aștepte 2018 pentru a atinge aceste targeturi. Se pare că CEO-ul companiei, Jerry Shen, ar fi confirmat faptul că generația Zenfone 5 se va lansa anul viitor în februarie, fără întârzieri.

Familia de telefoane Asus Zenfone 4 va aduce specificații mai bune, design mai bun și prețuri competitive. Primul model care va fi lansat oficial este cel cu ecran de 5.5 inch. Apoi Asus va lansa în a doua jumătate a anului și celelalte modele. Planul companiei este să realizeze modele atât de bune încât să readucă compania în profit. Deși mai au pierderi momentan, vor să aducă divizia de mobile în profit în a doua parte a anului.

ads

Deocamdată Asus plănuiește lansarea globală a modelului Zenfone AR. Telefonul care este compatibil cu Google Daydream și Project Tango a fost prezentat la Mobile World Congress, dar nu a fost finalizat în timp pentru comercializare, așa că abia acum începe turneul de promovare global. Din punctul meu de vedere Zenfone AR este mai puternic decât multe alte modele de pe piață și depinde doar poziționarea lui ca nivel de preț pentru a avea vânzări foarte bune. Dacă ajunge la un nivel de 2000 de lei pe piață va fi foarte foarte competitiv. Dacă ajunge mai sus de atât, precum Zenfone 3 Deluxe, s-ar putea să aibă dificultăți în a atinge nivelul mari de vânzări.

Vă anunț cum aflu ceva în timp util. Probabil nu vom mai aștepta mult după el.

Via XDA-Developers